Vai ir kāds strādā VANETs?

A

Achilles20

Guest
Hi all. Es strādāju par maršrutēšanas un drošības aspektus VANETs. Vai ir kāds strādā VANETs? cheers, achiiles

vēlaties strādāt par drošu maršrutu, vai maršrutēšanas un seurity atsevišķā? Es esmu sajūsmā par VANETs.

[Quote = Achilles20] Sveiki visiem. Es strādāju par maršrutēšanas un drošības aspektus VANETs. Vai ir kāds strādā VANETs? cheers, achiiles [/quote] Hi Ir jauki rakstus par drošības aspektiem VANET, kas IEEE paziņojumu Magazine 2008.gada novembra (Vol 46, NO. 11). Es domāju, ka tie var jums palīdzēt. Lai jums veicas

Paldies puiši par jūsu atbildi. Nu es vēlos strādāt par maršruta + drošību (tostarp dažādi slāņi). Es strādāju pie krusta slāņa dizains, tāpēc būs jāapsver drošību visos dažādiem slāņiem. Es esmu arī strādā pie sistēmas līmenī dizaina 802.11p. Kad tas ir izdarīts es varētu likt protokolus par procesoru vai fpga un darīt dažas lauka eksperimentos. Tas ir ļoti liels uzdevums, un es esmu vēl iesācējs. Paldies par informāciju par dokumentiem. Lūdzam sazināties. cheers, Achilles

Sveiki cilvēki, es esmu arī jauns iesācējs VaNet. Es strādāju pie fiziskā slāņa, un man ir jautājums par multipath. Var kāds ieteikt man, papīra apstrādes multipath zaudējumu virziena antenas? Paldies jau iepriekš. Lupīna

Sveiki visiem, Es esmu strādā pie VANET uz OPNET. Es tomēr vēlos uzzināt vairāk par VANET mobilitātes modeļus, ka es varu izmantot ar OPNET. Jo ikviens strādāja ar VanetMobiSim? paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back