Vai ir kāds simulators programmatūra ir pieejama PIC ICs?

G

garg29

Guest
hi cilvēki ir kāda simulators programmatūra ir pieejama PIC ICs? ja jā plaese do let me know

Jūs varat izmantot MPLAB IDE no Microchip, lai modelētu atbildīgās personas darbojas, un skatīties reģistru un ostās, tiek mainīts. Ja jums ir ICDS moduļiem Jūs varat atkļūdot un redzēt reālajā laikā, kas notiek reālajā ķēdē. MPLAB ir bezmaksas un to var lejupielādēt no Microchip lapā: http://www.microchip.com Vēl viens lielisks simulators ir ISIS / Proteus. Ar šo programmatūru, jūs varat izdarīt ķēdēm un simulēt to darbību. Tas ir liels komponentu bibliotēku skaitā UCS kā attēli, AVRs un 8051.

Sveiki Es esmu arī interesē PIC simulators es redzēju EPE žurnālos PIC VIRTUAL TUTOR.Can kāds augšupielādēt šo programmatūru vai pēc saiti..

Ir PIC16 un 18 simulators, iebūvēts SourceBoost IDE. Blakus standarta šis viens ir dažas funkcijas, kas trūkst MPLAB, piemēram, atpakaļ solis un saskarsme ar dažādiem plugins, kas elulate reālajā pasaulē ierīces (ti lcd, poga, LED, analogā ieeja, I2C eeprom uc). SourceBoostIDE ir bezmaksas un to var lejupielādēt no http://www.picant.com/c2c/download.html Ar cieņu, Pavel

viens i izmantošana ir diezgan kool, tīmekļa adrese ir www.oshonsoft.com / pic.html , ja tā nedarbojas u var d / l no apakšas [color = red] Vai nav augšupielādēt failus pieejams lejupielādei citur. Tā ir atkritumu HDD kosmosa un joslas platumu. Failu svītrots. Izlasiet noteikumus. / Pisoiu [/color]

Jūs varat izmantot PIC simulators IDE no oshonsoft ... Un Protams ISIS / Proteus ir labākais simulators es domāju ...

[Quote = pisoiu] [color = red] Vai nav augšupielādēt failus var lejupielādēt citur. Tā ir atkritumu HDD kosmosa un joslas platumu. Failu svītrots. Izlasiet noteikumus. / Pisoiu [/color] [/quote]: (i donloaded softwere sen un tajā laikā man bija jāatbild pastu saite nebija darba (var b som comm erorr vai servera uz leju), lai es augšupielādēto failu bakup , i dont zināt wen saiti sācis strādāt atkal: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back