Vai ir iespējams nosūtīt datus pa tālruņa līniju bez modema?

E

eltonjohn

Guest
Ok ir šo ideju, es gribu nosūtīt kodu pa telefona līniju .. ierīce ir ļoti maza .. TINY ..un nekustamā lēti ..ļoti lēti!
I dont gribu likt modems ....( kas vispārējā nozīmē!)
Tas dial ..un pēc tam nosūtīt kodu saņemt citu kodu.
Man ir DTMF ir kārtībā, kas ražo kodeksu un ar 1-bit AD
pārveidotājs Es varētu reconize kods ..Tāpēc tagad ir jautājums sasaistei šī lieta līnija ..Es domāju to darīt optiski ..?
What do you think?

Tā jūs izmantojat 2 toņus ar <> for 0 vienā frekvenču un otrs 1 tas būs ļoti vienkārši ļoti lēti un ļoti lēni.

hc

Varbūt Jūs varat laimīgs šeit:
PIC Microcontroller entuziastu grupa jautājumos, lai atvērtu
sadali reālās pasaules telekomunikācijās darbojas zemākajā
izmaksas Flash PIC aparatūru.

Kāpēc ne apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni www.geocities.com / kenboak / rat_ring.html

Lai uzzinātu vairāk par rat_ring diskusiju grupa, lūdzu, apmeklējiet
Yahoo site:

http://groups.yahoo.com/group/rat_ring

Tie izmanto PIC lai cummunicate via phoneline.

ar laba vēlējumiem

Jums nav nepieciešams optiskā savienošanas, ja lietas, ko jūsu MCU ir uzraudzība nav vajadzīga, ka.

Tas nozīmē, ka jūs varat piedāvāt Jums MCU tieši no tālruņa līniju, un ja tā ir zema jauda MCU, jūs varat iegūt tiesības arī tad, ja saruna tiek izskatītas (bet līdzstrāvas-līdzstrāvas pārveidotājs būs vajadzīgs).Es neatceros precīzi pašreizējie (teorētiski podi līniju strāvas avotu), var būt diapazonā 15-25 ma.Tātad, ja Jums 12 V pie ka pašreiz - Jums ir 200 MW jaudu.
Vienkāršākais veids ir iegūt varu
via serialy Zener un rezistors.Sūtīt un saņemt var izdarīt tieši no tiešsaistē atdales kondensators, kas savienoti ar līniju, kur rezistors ir klāt.Tas ir, pusduplekso savienojumu.Bet, ja jums kaut ko sarežģītāku un / vai full duplex
mode - hibrīda transformators un citiem vadiem jābūt pievienot (tranzistors vai transformators bāzes).
Par pamatu var izmantot electornic tālruni
dizains.Hibrīds transformators, ieeja (mikrofons)
izlaidi (speaker), āķis on / off shēmas - visi ir tur.Jūs canuse tikai tranzistori vai vienkārša mikroshēmas, lai padarītu to lēti.

Optocoupling iespējams - bet tas vienkārši pievienojiet savienošanas shēmas, minēts iepriekš.

Kas jums nepieciešams, ir DAA ķēde saskarnes tālruņa līnija

ir Meny uzņēmums, kas ražo DAA (SLIC) mikroshēmas, kas, kas darbojas tieši no tālruņa līnija

Goto http://www.silabs.com/products/wireline/index.aspbaudītBobi

Jūs varat izmantot DTMF bet tas būs ļoti ļoti lēni.
You must "izgudrot" protokols.

Piemēram,
* - Start bit
# - Stop bits
1-00
2-01
3-10
4-11
Ar šo protokolu varat nosūtīt baits ar 6 tones

Piemēram, ja yo vēlaties nosūtīt "" '1000001 '

yo jānosūta * 3.112 #

Tu nevari izmantot V23 protokols?Tas ir vienkāršākais, vislēnāk protokols datus par standarta telefona līnijām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back