Vai ir iespējams cept ADC kanālu?

L

LOLsim

Guest
Esmu bijis pārbaudes mana ADC Channel 0 (AN0), un rezultāts ir vienmēr viens cipars no 12bit iespējama (0-4095).

Tad es testē Channel 1 (AN1), un tā ziņoja pareizo spriegumu.

Vai es tikko ceptas mana ADC Channel 0?Tas ir iespējams?

Hi LOLsim,
Uz 12-bit ADC, 4095 vajadzētu būt maksimālā vērtība.piem.gada 8-bit max ir 255, 10 bitu max ir 1023 un uz 12-bitu max ir 4095.
Savu maksimālo iespējamo ADC vērtība ir (2 ^ ADC_Resolution) - 1
Un vai jūs varat paskaidrot, kas notika AN1?I don't get to.
Tahmid.

Ya, es zinu, maksimālais ir 4095.

Par AN0, visi man ir viena ciparu izeja (000X), nevis kaut kas līdzīgs 1365.

Bet AN1, es varu faktiskā vērtība (1365).

Uzstàdïjumi ir pareizi.Es tikai gribēju jautāt, vai ir iespējams, ka es tikai cepti ADC Channel 0 un nekas cits.

Hi,
Es nezinu par šo, bet mans veselais saprāts saka man tas nav iespējams cept tikai vienu kanālu, jo tas faktiski ir viens ADC moduli iekšā ar multipleksoru lai noteiktu kanālu, lai lasīt no.
Esat pārliecināts, ka jūsu iestatījumi ir taisnība?Jūs nosakāt TRIS bitiem pareizi?ANSEL/ADCON0/ADCON1 kas pareizi?Salīdzinājuma izslēgts?
Es esmu pieņemot, ka jūs izmantojat PIC.
Tahmid.

Es uzskatu, ka tas ir iespējams, kā tas notika ar mani.Man izdevās izcept ievadi 0 un 3 M16C mikro un izņemot šos pins pārējo mikro bija darba pareizi (vai šķiet, darbojas pareizi).Es domāju, ka tas atkarīgs no arhitektūras mikro u izmanto.

Sveicieni,
Kris

Es tā, kas visu savu ADCON0, 1,2 pareizi.Es nedomāju, ka mans PIC ir Ansel bit.Jā, es esmu, izmantojot PIC18F4553.Tas ir vairāk jautājums nekā atrisinātu problēmu, jo es jau izmantojot citas ADC Channel.

Jūs, visticamāk spētu selectivly kaitējumu jebkuru individuālu pin, izraisot piemēram, "zapping" aizsardzības diodes
vai izejas tranzistori ar strāvas maksimumus pietiek enerģijas.Dažos gadījumos, pasaules mikroshēma funkcijas var ietekmēt un
rezultātā pilnīgi traucēta, citos gadījumos tie nav.

Ārstējot savu attīstības shēmām, aptuvenu veidā (reizēm, jūs nepieciešams), tas notiek katru dienu.

Hi Kender, FVM, Lolsim, Kalborg

Es esmu saskaras problēma ar atlasi mikrokontrolleru.Man vajag 2 analogās ieejas un septiņus vai astoņus digitālās ieejas.Tad es nosūtīt datus par GPRS uz attālināta servera.

Es esmu sajaukt ar cepšanas vienu sensoru kanāls katrs vai es jāizmanto vairāki IC?
Lūdzu, sniedziet man ar projektiem shēmas Jūsu, ja varat.

Zahoor Ahmad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back