Vai ir iespējams īstenot pilnīgu ethernet kontrolieris iekšpusē FPGA?

K

krunal_299

Guest
Hi es neesmu tik pazīstami ar FPGA domēna tāpēc man ir ļoti primārā tipa vaicājumu. Vai ir iespējams īstenot pilnīgu ethernet kontrolieris vai USB ierīce kontrolieris iekšpusē FPGA? Es domāju par mikroshēmu FPGA resurss var aizstāt ārējās enternet vai USB conteller čipus uz kuģa. Ja jā tad kā? tikai ieskicēt. Sveicieni.

jā, protams, jūs varat darīt, jūs ve zināt visu konfigurāciju konkrētā rezerves mikroshēmu un tas nav laba ideja. 1. mēģināt saprast vec cilvēki gribētu iet uz FPGA nevis mikro kontrolieriem un pārstrādātāji

Veikt apskatīt: "Šis projekts ievieš apakšējos slāņos standarta TCP / IP steku, kas balstīta uz brīvu kodu no University of Queensland: IP stack ...". Ceru, ka tas palīdz: [url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/IP_STACK/start_1.html] VHDL, Verilog, dizains, pārbaude, skripti, ... [/url]

tas ir iespējams, ja iespējams. Ethernet ir diezgan plašs PHY s. tāpēc lietas, piemēram, 1000BaseLX un optisko standarta, būtu joprojām nepieciešams ārējs PHY. Tiešām, 1000BaseT būs nepieciešams ārējais PHY kā arī pateicoties daudzpakāpju signalizācijas prasībām. 1000BaseX var izdarīt, bet tas ir vairāk interchip sakariem. pats pat RS232, kur signalizācijas līmenis ir virs 12V.

Opencores.com ir labāk izvēlēties, lai jums vīrietis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back