Vai ir brīva "tehnisko datu" CD kolekciju somewher

B

Bingo600

Guest
Tā diezgan viegli iegūt tehnisko datu lapās IE. TTL mikroshēmas, bet, ja jums ir nepieciešams daudz laika tas aizņem ilgu laiku. Nav tur daži CD-ROM / DVD, kas ir kā vecas labas DataBooks. Visi mājieni vai saites, būtu ļoti apsveicams / Bingo

thats kā nespecifiska vien iespējams! protams, pusvadītāju pārdevēji piedāvā elektronisko datu lapām par to publisko pieejamo produktu. Bet kādā līmenī jums vajag kādu datu sheetss? tikai pin trasi un signalizāciju nosaukums vai Detalizētāku aprakstu vai pilnīgas funkcionālās specifikācijas kādu sarežģītu mikroprocesoru? Un visi šie no simts pārdevēji sīkumi būtu jāuzglabā vienīgi nedaudziem DVD? Es gribētu sagaidīt dažus simtus DVD nevarēs glabāt dažādus mikroshēmas, kas ir pieejamas mūsdienās. Kam būtu savākt šos informācijas apjomu, un par kuru nolūks?

Kas man bija domāts: Tāpat kā PDF vākšanu Motorola TTL sērija, un no TI paša un ...... Viņi jau ir bijis veikts grāmatas, bija tikai jautājums, ja tie ir saturs pieejams CD. Un, iespējams, kur to iegūt. / Bingo

Hi, par pusvadītājiem Spēļu datu grāmatas var lejupielādēt šeit: h ** p :/ / www.onsemi.com/site/support/literature/list/0, 4858,1163 _0, 00.html * = t

Ir http://alldatasheet.com Es domāju, jūs zināt par to ... Bet ir tāda pati problēma ... Es pat šaubos, vai jebkādi pusvadītāju puiši izveidot visu TTL IC .... Un jūs varat datu lapām attiecībā uz regulāru TTL, F sērija, L sērija un S sērijas un LS sērijas, kā arī .... Es esmu neapmierināts ar datu lapas meklēšanā, kā arī ...

Paskaties šādā vietnē: h ** p :/ / www.mincotech.com/ pilnībā izveidota, centrā lapā ir marķēti poga: SAITES Push to un jūs atradīsiet saiti uz vismazāk zināmajiem ražotājiem pusvadītāju . Mandi

> Tās diezgan viegli iegūt tehnisko datu lapās IE. TTL mikroshēmas, bet, ja jums ir nepieciešams daudz laika tas aizņem ilgu laiku. [Url = http://www-s.ti.com/sc/psheets/scyd013/scyd013.pdf] Texas Instruments Digital Logic Pocket Data Book (5 MB) [/url] Tas ir ļoti labs atskaites grāmata par standart un jauno loģiski IC, viņa ģimenes, un specifikācijas. Loģika Iekšējā atsauce daudziem ražotājiem: [URL = http://www-s.ti.com/sc/psheets/scyb017a/scyb017a.pdf] TI Loģika Cross-References. Ražotāji: Fairchild, IDT, Motorola, ON; Pericom, Philips, STM, Toshiba, TI. (3 MB) [/URL]

[Quote = Bingo600] Tā diezgan viegli iegūt tehnisko datu lapās IE. TTL mikroshēmas, bet, ja jums ir nepieciešams daudz laika tas aizņem ilgu laiku. Nav tur daži CD-ROM / DVD, kas ir kā vecas labas DataBooks. Visi mājieni vai saites, būtu ļoti apsveicams / Bingo [/quote] Bingo, Varbūt tas, ko jūs patiešām nepieciešams, ir Download Manager un ātrāku interneta pieslēgumu! :) Regards

Visi uzņēmumi izdot savu produktu portfeli CD par brīvu. Jūs varat mēģināt to un padara kolekciju

ir daži db firmas Liekot kopā visvairāk represantative ic ģimenēm, bet viņu produkts nav bezmaksas un parasti aizsargā ar dongle atslēgu. ja Jums ir interese, es varu jums sniegt vairāk informācijas par - atcerieties, tie nav bezmaksas CD

Veicot jaunu dizainu es pārbaudīt, lai redzētu, kā Digikey vieta ir daļa krājumā - Tādā veidā es zinu, ja es varētu iegūt viegli. Viņi arī ir datu lapas par lielāko daļu, ko viņi akciju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back