Vai ir 16FPIC mikro, kas ir iestrādāts USB kontrolieris?

N

neoaspilet11

Guest
Hello all I am tikai jautājums.Ja ir PIC micro, kas ir šī iespēja.Tās ir iekļautas jau I2C tāpēc nav iemesla, kāpēc viņi nevar iegult USB kontrolieri.

Paldies par jebkuru atbildēm

Hi Neo,
Jā, tie bija mikrouzņēmumi ar USB diezgan laikā.Viens vai divi no viena reize programmables bija USB, un tagad ir divas flash Atbildīgajām ar to.18F2250 un 18F4450 abiem ir USB.Mikroshēmas, kā arī vairāku citu apģērbu pat sniegt zināmu palīdzību, lai saņemtu to darboties.
Mans self, kad es esmu gribēju USB, tikko lieto FTDI čipu.

Sveicieni,
Robert

Sveiki Robert,
Yup es redzēju 18F Series PIC micro ar USB kontrolieris, bet pastāv 16F ar USB conrtroller Anyways Cik tas maksās FTDI čipu?

Pateicība

Pašlaik nav PIC 16F modelis ar USB iespējām.Ir 16C745 un 16C765 modeļus, bet tie abi nav Flash ierīces (OTP), un ir tikai USB1.1 spējām.

Čau,
Mikroshēma nav izmaksas, kas ir daudz, bet tas ir virszemes mount.Neļaujiet, ka raizēties jūs tomēr rada ne pārāk daudz jūs varat saņemt breakout board šo mikroshēmu un RS232 interfeisu izmantot ar savu mikro.Jūs izmantojat termināļa programmu uz PC, un savienojums pārādās kā sērijas.
Šeit ir pāris dažādu tiem apskatīt, tie abi ir labi.
http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=199

un šeit: http://www.futurlec.com/USB.shtml

Es domāju, ka no Spark tiem ir paredzēts, ka būtu labāk čipu nekā FTDI, bet es gribu pārbaudīt, ka.

Ceru, ka jums ir patīkami pārsteigti par cenu.Futurlec vieta ir CP2102 USB to UART Bridge IC žetonu par 3,50 USD, es domāju, ka viņi bija FTDI mikroshēmas pārāk, bet nevarēja atrast.

Saudzē sevi,
Robert

I use FTDI mikroshēmām.245, kas ir paralēlas interfeisu.Viņi ir tikai izplatīja jaunu mikroshēmu ar oscilatoru, sērija rezistori, izjaucot vāciņi un EEPROM uz kuģa.Jums tikai nepieciešama mikroshēmas un pāris vākiem ir izveidota un darbojas.Tas ir ne tikai čips, bet programmatūras atbalstu, ka jautājumus.Rakstīšana draiveri nav triviāls uzdevums.FTDI piegāde bezmaksas lejupielādējamu vadītājiem un dll's for vairums nozīmīgāko operētājsistēmām.Draiveri ir pastāvīgā attīstībā un uzlabošanā.Tas padara tos ļoti viegli izmantot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back