Vai IE3D v.10 labumu no divkodolu procesoriem?

I

ieeexxxxxx

Guest
Sveiki, visiem.

Es esmu apsver atjaunināšanu mana datora ātrākai simulācijas ātrumu.Es izmantot IE3D v.10 lielāko daļu mana darba.Bet es neesmu pārliecināts, vai, lai izvēlētos vienu-core CPU ar lielāku frekvenci, vai izvēlēties dual-core CPU aptuveni tādu pašu cenu, bet ar nedaudz zemāku frekvenci, salīdzinot ar vienu kodolu ones.Kas būs ātrāks darboties IE3D?Vai kāds zina IE3D palīdzēt man par šo problēmu?

Paldies!

Hi, ieeexxxxxx:

Es ļoti iesakām jums iet par divkodolu vai divkāršu CPU.Viens simulācijas IE3D, šajā laikā, negūs labumu no dual serdes vai divu CPU, ja jūs lietojat ZDS / ZDM (Zéland Distributed-simulācijas dienests un Zéland decentralizēta Manager).Tomēr jūs varat palaist 2 ie3d simulācijas simultanouesly bez palēnina ātrumu.Pat jūs izmantojat vienu simulācija, jūs varat gūt labumu no tā.Jūs varat strādāt pirms un pēc apstrādes vai citas Windows programmas bez sajūta dators ir lēns.Par vienu CPU datorus, jūs sajutīsiet ļoti lēni, kad jūs izmantojat simulācija.Tāpat, iespējams, mēs veiksim dubulto CPU pieejamas IE3D.Es nedomāju, ka tas būs ilgs laiks, jo VC 8.0 vai lielākā C kompilatori, kas ļauj apkopot kodu vairāku CPU, nezaudējot pārvedamību avota kodu.Pārnesamību pirmkods ir viens no galvenajiem iemesliem, mēs ne veikt divējāda CPU atbalsts pieejams IE3D.Ja VC 8.0 vai jebkuru jaunāku kompilatoru risina šo problēmu, esam noņēmuši vienu no galvenajiem iemesliem neiet divējāda CPU.Vēl viens nozīmīgs iemesls ir tas, ka mēs joprojām strādā intensīvi, lai paātrinātu simulācija, uzlabojot algoritmu.Uzlabošana algoritms joprojām ir labākais veids, kā uzlabot ātrumu.Mēs izskatīsim dubulto CPU drīz pēc tam, kad mēs apdare daži nozīmīgi uzlabojumi IE3D algoritmu tuvākajā laikā.Sveicieni.

Hi, Jian:

Paldies par Jūsu viedokli.Ka patiešām palīdzēja man domāt savādāk.

Best regards,
ieeexxxxxx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back