Vai Hspice strādā ar VISTA?

A

amiralib

Guest
Hi es aprunāt izmantot Hspice 2007,03 ar Windows Vista! ko es varu darīt? kāds ir tāda pati problēma? uz

Mēģiniet instalēt tos, izmantojot XP savietošanas režīmu. Man bija problēmas ar daudziem citiem instrumentiem (ORCAD, Protel uc), nav saderīgas ar Vista, un pēc tam instalējiet to ar īpašu režīmu viņi tagad darbojas pareizi.

Kā es varu instalēt tos, izmantojot XP saderības režīms? Vai jūs varat paskaidrot vairāk?

paldies es instalējis šo par WinXP režīmā .... Hspiceu Z strādāja .... bet Avanwaves nebija ..... ir tas cits risinājums?

I guess daži citas programmas, var izdarīt hspice simulācijas rusults! tas ir iespējams?

Mēģiniet šo: atvērt HSPICE_version / BIN mapi, ar peles labo pogu noklikšķiniet uz hspui.exe un izvēlieties Properties. In cilnes Saderība sadaļā Privilege līmeņa, noklikšķiniet uz "Palaist šo programmu kā administrators" rūtiņu. Atkārtojiet šo procesu awaves.exe. Pēc I did this, tā strādāja mani. (Protams, man ir jāsaka "Allow" uz "neidentificēti programma vēlas piekļūt jūsu datoram" drošības ziņojumu, kad es uzsākšanas hspui.exe.)

Man vajag, lai aprēķinātu kāds ir meshing blīvums Vs atmiņas RAM limits?

sveiki visi es kaut ko instalēt hspice ar vista, un tā strādāja 1.-install Hspice uz vista 2.-Change environmetal mainīgie 3.-install hspice citā datorā strādāja pie XP vidē 4.-kopija bin directory no XP mašīnas un ielīmējiet to Vista 5.-tas strādā izmēģināt šo, un man pateikt

Šķiet, ka šis jautājums ir saistīts ar jauno UAC iezīme Vista.

Sveiki visiem ... Man arī ir vajadzīga palīdzība! i tikai instalēt hspice ver:-2008,03 i instalēt, ka par klēpjdators ar Vista OS .. hspui darbu, bet avanwaves ne .. i dont zināt, kā likt tai darboties!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back