Vai es varu saskarne GPS, GSM un atmiņas mikroshēmu vienu PIC?

G

Gokul_India

Guest
Esmu plānojis noteikt ātruma ierobežojumus, kas vajadzīgi zonās .. RF metodi, kā to izdarīt jau ir pieejama .. Bet, es vēlos darīt to, ko mēģina to ar GPS .. GPS pozīcijas ātruma ierobežojumu zonām, kā arī nepieciešamo braukšanas ātruma ierobežojumi ir saglabāti atmiņas mikroshēmu (kā datubāze) .. GPS pozīciju ekspluatācijas transportlīdzekļa pastāvīgi uzrauga, un, salīdzinot ar jau pieejamo datu bāzes .. GSM izmanto jebkuru ātruma ierobežojuma datu precizēšanas ... Tātad, man ir nepieciešams saskarnes GPS, GSM un atmiņas mikroshēmu PIC mikrokontrolleru (16f877a) .. Vai ir iespējams? kā to izdarīt? kas visas komunikācijas man vajadzētu izmantot šo saskarsmi moduļiem un ko visi pins man vajadzētu izmantot ...

Vai tā ir praktiska ... Es saprotu no jūsu paziņojums būtu visi auto ir GPS, vai kā šis jēdziens tiek lietots jūsu projektu ... i dont get attēlu, kā jūs varat izmantot GSM un GPS jūsu vajadzībām ..........

GSM un GPS gan izmantot UART. Tātad, ir nepieciešams PIC ar 2 UART. PIC16F877A ir viens UART. Tas ir arī iespējams izdarīt UART programmatūru, bet tas ir arī grūti. Man ir mēģinājuši. Viegls veids, atrast citas PIC ar 2 UART.

Gokul, ja jūs runājat par GPS uztveršanas un ziņojumu nosūtīt, izmantojot GSM, varat droši darīt, ka ar vienu UART. Ja tā saņemšanas un sūtīt ziņas ar GSM un saņemt signālus, izmantojot GPS. jūs varat darīt, ka ar nelielām izmaiņām jūsu aparatūru, ņemot vērā to, ka jūs varat izlasīt GSM vai GPS, un jebkurā brīdī ne abas. Ja Jums ir nepieciešama gan, un gandrīz tajā pašā laikā. Es iesaku, lai jūs būtu mazliet sprādziena iespēja izmantot kādu citu IO pin. Ciktāl atmiņa sniedzas, varat izmantot iebūvēto zibspuldzi vai EEPROM. Ar savu prasību, es esmu guessing, ka tas ir vairāk tehnisko projektu un līdz ar to atmiņā man ieteica vajadzētu pietikt. Ja jums joprojām ir nepieciešams vairāk pievienotu I2C EEPROM. Visu to labāko. Sveicieni Sachin

Sveiki Varbūt neviens nav mēģinājis bit banging metodi, un pārsvarā runā, pamatojoties uz to, ko viņi lasa grāmatas ... Tās ir ļoti grūti iegūt baudrate 4800 un vairāk ... Galvenokārt bit banging tiek īstenots bodu likme ir mazāka nekā 600bps .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back