Vai es varu izmantot vairākas savākšanas un C programmu PIC?

E

extradeath

Guest
Dārgie draugi, es esmu sava veida stulbu jautājumu, [color = red] [size = 6] Vai es varu izmantot vairākas savākšanas un C programmas PIC 16F877. [/size] [ / color] Citiem vārdiem sakot, es esmu funkcijas rakstīts C, ka es diez vai var darīt to montāžas FFT, un es nezinu, kaplis izmantot C koriģēšanai reģistros. Tāpēc es vēlos aicināt FFT funkciju no montāžas rotine ... Vai tas ir iespējams ....????? Lūdzu, atbildiet cik drīz vien iespējams .....

Jūs varat zvanīt montāža iekšpusē c un to darīt, jums ir izmantot c kompilators, ka jūsu kods ir rakstīts ..., kurā c kompilatoru tas ir rakstīts?

Jūs varētu izmantot bibliotekārs. Padarīt bibliotēka ar savu c funkciju, tad jūs varat zvanīt no ass. PS. Tas ir ļoti viegli izmantot c noteikt reģistriem, kā vienkārši, kā PORTA = 1; In h failu, visas biti ir noteiktas, lai jūs varētu darīt, (izmantojot mcc18 kompilatora) //------ Lasīt EEPROM neparakstīts char read_eeprom (unsigned char adrese) {EEADR = adresi; EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.RD = 1; atgriezties EEDATA;} //------ Rakstīt EEPROM spēkā neesošu write_eeprom (neparakstīta CHAR adrese, unsigned char dati) {EEADR = adresi; EEDATA = datu EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.WREN = 1; EECON2 = 0x55; EECON2 = 0xaa; EECON1bits.WR = 1, savukārt (EECON1bits.WR) EECON1bits.WREN = 0;}

jūs varat rakstīt montāžas kodu CCS kompilatoru, jo tas c kods # asm. . . montāžas kods. . . # Endasm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back