Vai es varu izmantot Multi License failu?

L

liuzhili

Guest
Man ir dažas programmatūru, ir nepieciešams sākuma / lmgrd license.dat piem., Ja es vēlos sākt programmu, man ir nepieciešams, lai sāktu licenseA.dat, un pēc tam vēlaties izmantot programmatūru, B, ir nepieciešams licenseB.dat ,..... Vai viss licenseX.dat darbojas tajā pašā laikā? Ja iespējams, kā? Vienkārši palaist pa vienam? Paldies!

Ja, izmantojot peldošās licences, jums var būt vairākas licences serveri (vairākiem gadījumiem lmgrd) darbojas uz dažādām ostām jūsu licences serveri. (Piemēram, kadence licenču serveri var darboties uz 27.000 Synopsys licenču serveri uz 27.001 un tā tālāk ...) Ja, izmantojot mezglā bloķēta licences, jūs varat apvienot visas licences failus.

[Quote = mami_hacky] Ja, izmantojot peldošās licences, jums var būt vairākas licences serveri (vairākiem gadījumiem lmgrd) darbojas uz dažādām ostām jūsu licences serveri. (Piemēram, kadence licenču serveri var darboties uz 27.000 Synopsys licenču serveri uz 27.001 un tā tālāk ...) Ja, izmantojot mezglā bloķēta licences, var sapludināt visu licences failus. [/Quote] Lūdzu, piedod man lūgt, kā es varu zināt, ja tie ir peldošas vai mezgla locked?

JĀ I use 1 licence.file visu savu izstrādājumu sākas no PSD - MAX-Quartus-SYNPLICITY-paplašināt un tā tālāk, un i dont izmantot lgmr i izmantot tikai sistēmas mainīgo, kas savienojumu ar manu failu: oops:

Lai pārbaudītu, ja jums ir limfmezglu aizslēgtas vai peldoša licence: 1. Jautājiet savam sistēmas administratoram:) 2. Jautājiet kurš pārdeva jūs programmatūra:) 3. Skatiet jūsu licences failā. Ja tās pirmās rindiņas ir serveri un Daemon definīcija jums ir peldošs licence. Ja jums ir tikai iespējas, Jums ir limfmezglu bloķēta licence:)

Pēc tam, kad darbības geconom mentiond attiecas uz flexlm rokasgrāmatā, ko nodrošina jūsu eda pārdevējs! ir vairākas metodes, lai tā (es pieņemu, ka visi jūsu licences bloķēta pašu mezglu!): 1.run one lmgrd katram jūsu lic. ar pareizo ceļu. 2.attach īpašību sarakstu, un dēmonu ceļš no viena lic. uz citu un palaist tikai vienu lmgrd. BEST!

[Quote = goodboy_pl] Pēc tam, sekojot pasākumiem geconom mentiond attiecas uz flexlm rokasgrāmatā, ko nodrošina jūsu eda pārdevējs! ir vairākas metodes, lai tā (es pieņemu, ka visi jūsu licences bloķēta pašu mezglu!): 1.run one lmgrd katram jūsu lic. ar pareizo ceļu. 2.attach īpašību sarakstu, un dēmonu ceļš no viena lic. uz citu un palaist tikai vienu lmgrd. BEST [/quote] Atvaino! Bet tas nedarbojas labi, ja dēmonu un lmgrd ir ļoti dažādas versijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back