Vai es varu izmantot frekvenču pārveidotāju, lai impliment vietējo oscilatoru

O

obrien135

Guest
Sveiki, Man ir bijusi mēģina iegūt 10MHz vietējo oscilatoru strādāt diezgan laikā. Es esmu mēģinājis aptuveni 15 vai 20 dažādi zīmējumi un pat komplektu, bet neviens no tiem strādāja uzticami. Man bija jautājums, ja tas ir iespējams izmantot frekvenču pārveidotāju komplektu parādīts zemāk esošās saites, ar 10MHz kristāla, un ļoti zemas frekvences mainīgu oscilators, lai radītu 10kHz līdz 300KHz ieguldījumu rezultātā virkni 10,01 līdz 10.3MHz. [Url = http://wb9kzy.com/lfconv.htm] LF Converter - Ham Radio komplekti [/url]

Konvertera radīs Divu sānjoslu signālu, ko jūs nevēlaties, jo es domāju.

Ja es esmu vērsts uz ir 3MHz. Tās par 40M SSB uztvērējs.

Ja es esmu vērsts uz ir 3MHz. Tās par 40M SSB raiduztvērēja.
Kāds ir jūsu mērķis? Lai iegūtu stabilu vietējo oscilatoru, kas darbosies 10MHz vai citu īpašu specifikāciju?

Jā, viena pirmā jūs minējāt, ir mērķi. Es tikai vēlos saņemt stabilu 10-10,3 MHz oscilatoru.

Ja es esmu cenšoties ir 3MHz
Jā, bet sajaucot 10 MHz ar zemu frekvenču oscilatoru regulāru maisītāju ražo 10 MHz + / -. LF, lai jūs iegūtu vismaz attēlus 2 * LF ir savu uztvērēju.

Ko darīt, ja man kristāla filtrs rezultātu maisītāju (maisītājs komplekts 10MHz un 10 300kHz)? Vai + / - LF nediena up IF par saņemtu un RF produkcijas nosūta?

Vienā no mūsu dizaina, mēs izmantojām vienu LO (2310M) gan RX RF (2450M) un TX RF (2660M), lai mēs saņēmām IF (140m) un RX izmanto IF TX (350m). Patiesībā, es nesaprotu jūsu jautājumu. varbūt jums vajadzētu noskaidrot, kas ir jūsu TX RF, TX IF, RX RF, RX IF, uc

OK. IF ir 3MHz. Tas ir sajaukts ar mic audio ražot TX IF. To samaisa ar LO, kas ir 10,1 - 10.3MHz ražot 7.3MHz RFOUT. Tas pats LO izmanto RX un sajauc ar 7,1 - 7.3MHz no RF ieeja amp izejas no antenas un tuning rezonanses ķēdei. Tas rada RX IF un 3MHz. Lai radītu 10,1 līdz 10.3MHz ir problēma. Es domāju, šo trešo maisītāju komplektu un 10 300kHz oscilators var atbildēt uz problēmu. Man bija jautājums, ja es esmu uz pareizā ceļa, vai arī, ja, kā kungs no Bohumas minēts, varētu būt problēmas ar + / - LF (LF = 10 līdz 300kHz).

Tas būtu aptuveni pulksteni reģenerācijas shēmas vai pulksteņa atslēga no uztvērēja shēma, bet es neesmu iepazinies ar to.

Es domāju, kas jums nepieciešams, ir noskaņošanas oscilatoru kas 10,1 līdz 10.3MHZ un fiksētais oscilatoru ar 3.0MHz Uz saņemt jūs sajauc ievadi starp 7,1 līdz 7.3MHz ar oscilators, lai iegūtu noteiktu 3MHz ja produkciju kuru var filtrēt, paplašina un demodulate atgūt signālu. Par nosūta, jums radīt modulēts signāls noteiktā 3MHz, sajauc to ar oscilatoru pāriet to līdz 7.1 - 7.3MHz, kur izfiltrēt to, stūres pastiprināt to un barību, no antenas. Radīt oscilatoru frekvences jābūt ļoti vienkārša, personīgi es varētu izmantot PLL, lai padarītu to pēc iespējas stabilāku. Es domāju, ka es būtu kārdinājums jāmeklē alternatīvas frekvences IF, lai gan, jums būs grūtības atrast gatavi filtri 3MHz, tas jums gāja kaut ko augstāku jūs varētu, iespējams, atrast off-the-shelf filtrus, kas ļaus jums ietaupīt daudz darba . Ja jūs plānojat izmantot šauras joslas platumu CW vai SSB režīmos tas noteikti būtu izdevīgi. Brian.

Jā, ka viens vispirms jāpiemin, ir mērķi. Es tikai vēlos saņemt stabilu 10-10,3 MHz oscilatoru
Kāpēc jūs izmantojat PLL + VCO.? Vienkārša vesels PLL dos Jums ļoti stabilas un programmējamiem frekvenču avots .. Labākais risinājums ir visvienkāršākais no ..

Jā, es izskatīs PLL. Paldies. Galvenā problēma man bija, kam bija, faktiski nav dreifēšanu bet svārstību intermittance. Tas ir iemesls, kāpēc es domāju komplektu palīdzētu, jo tā izmanto kristāla un var varyed viegli ar LF ievadi. Bet kā kungs no Vācijas tika minēts + / - LF var izraisīt kādu iejaukšanos gribēja signālus. Man bija jautājums, ja tas būtu problēma, un ja jā, kā iegūt ap to. Es ceru, lai uzzinātu, pirms es ieguldīt naudu komplektu. Vai jūs domājat komplekts ir naudas izšķiešana, un nepareizi, kā iet?

Vienu joslas maisītājs, kas rada, piemēram, 10,01 bez 9,99 MHz vienlaikus nozīmētu daudz sarežģītāka ķēdē. Es arī izvēlēties VCO / PLL dizains.

Paldies, visiem par jūsu atsauksmi. Es domāju, ka es zinu, kā rīkoties tagad.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back