Vai es varētu KDR pārbaudi ALTIUM Designer?

M

maxascent

Guest
Sveiki Vai ir iespējams ALTIUM Designer, lai KDR pārbaude, kas parāda jums, kad pārkāpums notiek. Ko es gribētu, ka, ja es maršruts dziesmu programma izcelt dziesmu / pad utt, ja es pārkāptu noteikumu ar dziesmu Es esmu maiņu. Cheers Jon

Jā, vienkārši noklikšķiniet uz KDR pogu pirms rokasgrāmatu maršrutu. (Atceraties, lai definētu Noteikumus izstrādāt pārbaudes saskaņā ar Jūsu vajadzībām) Regards

Ir divu KDR veidu pārbaužu veikšanai Alitum Designer - Online, un partijas. Ko jūs lūdz sauc par "online" pārbaudi. Tas palēnina reakciju PCB Editor, bet tā pārbauda visu kuģa katru reizi, kad veicat izmaiņas un preču zīmju pārkāpumiem tā konstatē. Lai ieslēgtu tiešsaistes pārbaudi, iet uz Tools> Design Reglamenta pārbaude, noklikšķiniet uz "noteikumiem, lai pārbaude", un pārbaudiet vajadzīgo izvēli kastēs "Online" slejā dialog. Tagad jūs saņemsiet zaļo marķieri, kur ir KDR vilolations. Ievērojiet, ka jums nav īsti ir, lai tiešsaistes pārbaudes noteikumus, kas jāizpilda ar programmatūru. Kāds jums ir iespējota noformējuma> Noteikumi novērsīs Jūs no pārkāpj kārtulu. Lai aktivizētu kārtulu, dodieties uz dizaina noteikums dialog (Design> Noteikumi), noklikšķiniet uz augšējā vienuma sarakstā, kur ir teikts "Design noteikumi", un jūs redzēsiet tabulu visus noteikumus. Pārbaudiet piemēro rūtiņas ailē, ka saka "Enabled", lai ieslēgtu noteikumu. Visi "tiešsaistes" check, kurā aprakstīts iepriekš tas ir jums vizuālo krāsu zīme, ja ir pārkāpumi. Tikai, kam likums ļāva tur jūs no pārkāpj noteikums, bet nedod zīmi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back