Vai elektromagnētiskajiem svarīga?

V

v9260019

Guest
Hello all
Ir elektromagnētiskā svarīgi elektronisko inženieris vai contorl inženieris?
Ar ko un kādā veidā?

Thanks a lot

ir māte tehnoloģiju, elektronikas un sakaru tehnoloģiju ...

čau

Atkarīgs, kādā jomā jūs strādāsiet, dažās jomās ir maz vai nav attiecības ar electromagnetics (izņemot troksni, kas ir visur), un daži citi vajadzīga augsta backgroung in electromagnetics.Kontroles inženierija, šķiet, ir diezgan laika izšķiešana.

Sal

dear friend
Lūdzu, norādiet savu interešu jomā, lai es varu ieteikt jums par to
ja Jums ir intersted in 8.085 un 8.086 programmēšana iet vadības iekārtas
ja Jums ir intersted ar aparatūras iet par EM teorija

jā tas "b / c tam jums ideja od slīpumu un cirtot vektoru un skalāro daudzumiem, arī izmēri, ko izmanto kontroles sistēmu, arī kā arī asprove daudzas lietas, ko matemātika, matics.

tā ietver visus pamatprincipus, kas aiz visa liela ātruma ķēžu / elektronika

Tā ir ļoti svarīgi coz tās pamats mūsu iepriekš tehnoloģiju.

Elektromagnētiskā teorija kļūst svarīgi, lai šie cilvēki strādā ar signāliem ar augstāku frekvenci.Tātad, tas ir svarīgi, lai cilvēki strādā ar antenu, mikroviļņu ierīces, pēc tam mazāk svarīgs (bet joprojām noderīgs) cilvēkiem, kas strādā ar bezvadu sakaru ierīcēm; uc

Bet dažās jomās, labas zināšanas par magnētismu vai / un elektrostatiskos / elektrodinamiski ir svarīgi, piemēram, tiem, kas strādā ar elektrisko ģeneratoru vai motoru.Magnētisms un elektrostatiskā / elektrodinamiski ar mijiedarbību starp šīm abām ir vienības, kuras veido elektromagnētiskā teorija.

Tas ir saistīts ar visu!
Darba daudzu ierīču ir saistīta ar EM teorija

Ja jūsu interesants lauks ir komunikācija, elektromagnētiskā ir ļoti svarīgi, lai jūs un jums ir jāzina tas skaidri.Bet citā jomā elektrisko elektronikas tas nav tik kritiski, bet arī tas ir labāk zināt pamatinformācija par to, jo jums būs inženieris.

Hi neils_arm_strong, off kurss EM teorija ir saistīta ar visu, bet es uzskatu, svarīgs jautājums ir tas, ka to, vai mums ir jāsaprot, mikrobioloģija, piemēram, div, cirtot, utt, jo īpaši studiju nozarē, piemēram, bezvadu sakaru vai runas apstrādi.

Tas, manuprāt, pašu situāciju, kad kāds jautā, vai mums ir jāsaprot relativitātes teorija vai nē.Mēs zinām, ka tiem, kas strādā ar lielu cieto daļiņu un ar kustību daudz mazāk nekā gaismas ātrumā, tas ir pietiekami saprotams Ņūtona likumi, nevis relativitātes teoriju.

Konkrētās studiju nozarē tas ir labāk modelis pie rokas problēmas vienkārši vien iespējams nepieciešams precizitātes līmeni.Tie ir atkritumi laika un enerģijas, ja viena vienmēr aplūko konkrētu problēmu visvairāk sīki teorētiski pastāv, jo lielāko daļu laika mums nav vajadzīgs, ka augsta līmeņa precizitāti.

Tikai manuprāt ....

Es domāju, ka ir pamats ELECTRICAL ENGINEERING. Paņēmu šo kursu vairāk kā vienu reizi ALL instruktoru, kurš izmantoja mācīt šo tēmu izlikties, ka ir tik HARD Mans padoms jums ir attiecībā uz tiem, vienkāršā veidā, kas rada tos saprast

dārgais
tā ir atkarīga no jums, ka kāda veida darbu, ko jūs darāt, ja jūs darāt analog circuitry nekā jums mave tās knowledgebut ja jums ir darīšana ar ciparu elektronika, nekā es domāju, ka tās pamati ir pietiekami, lai jūs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back