vai / CA / D izvirzīt / OU / T un SP / ECC / TR / A Problēma

H

hqqh

Guest
Sveiki,
Izmantot SP / ECC / TR / A V10.2, lai ceļš ir dizains (4 routinglayer, 2planelayer), kas tika izveidota ar vai / C / AD LA / Yo / UT 9.2x.SP / EK / VKS / A apdare maršrutēšana process ar 100% un ne konflikti.Bet, kad es importēt KMT failu dēšanas / OU / T ir daudz unrouted vadi.Tas viss vadi ir savienoti ar VDD vai GND un tie būtu savienoti ar mikro caur un burried VIA.Ja es izmantot normālās via's caur caurums kuģa nav problēmu, bet man zaudēt daudz maršrutēšanas telpu.Man nav ideja .....

Thanks in advance
HQ

Cienījamie hqqhMan ir izmantot specctra divus gadus.mans ierosinājums, ka jums būtu izmantot ar savu projektu.tas ietaupītu U kad u nosūta Fab.un es arī zinu, ka specctra nav atbalsts Lidmašīna slāni, tā ir tad, ja u maršrutēšana ar specctra, tas izdzēsīsim plaknē.Varbūt U var izmantot Allegro vai specctra meklēt izveidot savu kuģa.
ja ir kādas problēmas, lūdzu,
rakstiet man.Es centīšos palīdzēt U. Mana e-pasta adresi: winterquang (at) yahoo.com

Labu veiksmi

Concat

Hallo concat,

Paldies par savu piedāvājumu, lai palīdzētu man, bet problēma ir tagad atrisinātas.
Radās kļūda laikā tulkojumu no paredzēt / ou / t sp / ecct / ra ar
secībā slāņi.Līdz ar to, ka sp / ecct / ra domāja, ka visi savienojumi ar VDD un GND ir darīts, un paredzēt / ou / t ir problēmas nolasīt RTE-file.

šķīduma, lai slāņiem tiesības rīkojumu, nokopējiet un ielīmējiet atbilstoši KMT-file.

Bet anyway, paldies concat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back