Vai Barošanas novērtējums izplatīt komutācijas Darbības?

M

Miho

Guest
hello,

Es cenšos darīt jaudu novērtējumu par diezgan sarežģītu konstrukciju, izmantojot Synopsys Power Compiler.Līdz šim es tikai noteikti maina darbības ar rokām.Ja es, piemēram, kas maina darbības koeficients ievadīšana reizinātājs, būs tiesības kompilators tāmi pareizs komutācijas avtivities visiem iekšējiem tīkliem?

Ja jā, cik sarežģīti var konstrukcija ir tā, ka šādas pavairots maiņas darbības tiek lēsts, pareizi?Ir kāda īkšķi normas?

Paldies

hi,
Kā es atceros, pārslēgšanās darbība nav pavairoti varas kompilatoru.jums ir noteikt to.

Jums ir noteikt slēdža darbību, izmantojot SAIF no simulācijas.Tāpēc, modelis, ka jums izvēlēties, lai palaistu jūsu simulācijas ir liela ietekme uz rezultātu ietekmes analīzei.Jums ir nepieciešams rūpīgi choos tests, kas var atspoguļot jūsu dizains ir tipisks pieteikumu.BTW, ieejas līmenī simulācija ar pilnu grafiku, var dot jums visvairāk ar precizitāti rezultātu, bet ļoti ļoti ļoti lēni.Un jums ir nepieciešams, lai izmantotu powermill uz analīzi MEMORY elektroenerģijas patēriņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back