Vai ATX SMPS strādāt ASV pie 110V

S

sghosh

Guest
Man ir ap 15 datoru SMPS - tiem, pelēks metāla kaste tiem - izskatās vienādi, jo tie sāka nonākt tirgū Pentium III kastēs 2000.

Es domāju, ka tie maksā aptuveni 400 R (~ USD 9) par vidējo, kad iegādājās jaunu un ir ļoti noderīgi darbinātu roboti (jo īpaši lieljaudas motori)

Mans jautājums ir - tie darbojas naudas sodu, šeit, uz 230V, bet tie darbojas, bez izmaiņām ar 110-117V (ja es piedalītos ASV un Starptautiskā konkurence?)

Tās nav aktīvas PFC tips - tie ir tie vienkārši lēts stuff, arī bieži atrodams atjaunotas otrajā rokas elektronikas veikalos.

Nav ne jausmas.vecāku piegādēm ASV bieži bija 110/230 slēdži.

Es ceru, ka jebkura organizācija, kas spēj maksāt par starptautisko ceļojumu varētu atspere universālu PSU.Vai vismaz 2:01 transformatora kaut kur.

Es arī ceru, ka visas tehniskās organizācijai būtu arī vismaz vienu personu, kas varētu sniegt ārkārtas PSU.

Daži no manas PSU ir arī 110/230V slēdzi, bet, kad es atvērtu lietu redzu tā nav saistīta - lelles slēdzis!

Es būšu piedalās starptautiskās sacensībās, tāpēc būs daudz cilvēku un komandas - avārijas PSU / Transformer ir ārpus jautājums, origanizing struktūra būs ne par labu tikai viena komanda no 100s.

Tagad dienas, jo šie swicthes netiek izmantoti bieži, tie nav saistīti ar PCB.Bet joprojām būs izredzes, ņemot Sietspiede ekrāna izkārtojumu uzdrukāts uz PCB, kā savienot un ko komponentiem.
Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back