Vai Attēlu apstrāde ir daļa no Embedded System.

J

jitkasem

Guest
Ikviens, kurš eksperts Embedded System, Lūdzu, palīdziet man. Man Attēlu apstrāde uz personīgo datoru tikai, ja es aicinu manu darbu Embedded System. Paldies. Jitkasem

nahhh u nedrīkst saukt Embedded System. tikai sauc to attēlu apstrādes pieteikumu x86 PC

labi, jūs varat to sauc iegultās sistēmas. attēlu apstrāde, var būt daži pieteikumu Iegultās sistēmas, bet tas būs daudz atšķirību ar savu darbu personālo datoru. Atšķirība būs skaitļošanas jaudas, instrukciju kopas un sastādītāja, uc Tātad, ja jūs vēlaties ieviest attēlu apstrāde iegulto sistēmu, daudz darba ir vajadzīgi. Jūs varat atrast kompilatoru, lai jūsu mērķa iegulto procesors un novērtēt CPU slodzi, tad jums būs labāka izpratne par to.

[Quote = jitkasem] Katrs, kurš eksperts Embedded System, Lūdzu, palīdziet man. Man Attēlu apstrāde uz personīgo datoru tikai, ja es aicinu manu darbu Embedded System. Paldies. Jitkasem [/quote] Nē, kā tas ir iestrādāts. Atšķirībā no datoriem, iegultās sistēmas ir vairāki ierobežojumi, piemēram, jaudas akumulatoru darbināmas ierīces, reālā laika atbildes, piemēram, autotransporta, maza izmēra, mazāk platība, zemas izmaksas uc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back