Vai Assura laba diezgan 0.13/0.18um CMOS pārbaude?

R

raymond_luo2003

Guest
Dear all,

Šķiet, daudz jaukto signālu izstrādes komandas izv Calibre par 0.18um/0.13um fizisko pārbaudi.Kalibrs izskatās zelta rīks.

Diemžēl, mana situācija ir nedaudz savādāka.Mūsu boss vēlaties iegādāties visu jauktu signālu EDA rīkam Cadence, jautājums kļūs ir Assura ir pietiekami labs, lai Fiziskā pārbaude?Vai tiem lietuves (TSMC, UMC, Chartered) atbalstu Arrura to 0.13um/0.18um process?

Un cik apmēram Hercules no Synopysis, tas ir līdzeklis pietiekami labs Fiziskās verifikācijas 0.13um/0.18um?

Kāds var palīdzēt man saprast šī ir ļoti appreciated!
Thanks in advance!

Raymond

Assura ir labs, bet Cadence nekad nevarēja saskaņot Calibre sniegumu.
Assura (in my opinion) ir grūtāk lietot un ir mazliet picky par to, kā ayout tiek darīts.
Ciktāl atbalsts - vislabāk ir sazināties ar FAB.Bet viņi protams to ir kalibrs.

Man personīgi, piemēram, "divi" KDR risinājums - ja mazo analog šūnu palaist DIVA, jo tas ir ātrāks par šūnu līmenī.Un Calibre Calibre metāla aizpildiet virsū līmenī.

http://www.deepchip.com/items/snug03-20
htmlhttp: / / www.eetasia.com/ARTP_8800347310_499481, 499494.HTM

Es domāju, ka ir ok, lai 0.13um/0.18um CMOS process.Assura ir fullset uz aizmuguri pārbaudi.Kalibrs ir zelta instruments šajā jomā.Bet parasti mūsu uzņēmums izmantos divus backend rīku, lai pārbaudītu visu datu bāzi.Tagad mēs izmantojam Assura un Calibre.

Jibina.

Man patīk kalibrs vairāk nekā assura.Assura ir bezgalīgas bugs un pārāk daudz kļūdu kļūdas.

Mums ir UMC 0,18 um un atbalsta Assura (KDR, LVS, LPE).Tā atbalsta arī kalibru un Dracula.Nevar pateikt, kā tā darbojas, mēs neesam lietojuši yet.

Čau,

Paraugkritēriju instruments par 0,18 TSMC ir ASSURA.Kad es to izmantot, mums nebija problēmas ...jo mūsu CAD cilvēki bija lieliski!!
Paraugkritēriju instruments par 0,13 fraktēt ir CALIBRE bet mēs izmantojam assura jo mums nav noteikumu!
Kalibrs ir noteikti labāk, nekā Assura jebkurā punktā.
Kalibrs ir ātrāks.GUI ir īsta GUI nav kaut kas jādara ātri ASSURA.LVS debug ir vieglāk ar kalibru un ieguve ir ideāli darbojas un izmanto.
Bet es saprotu jūsu priekšnieks, kas vēlas pabeigt kadence plūsmas.Tas bieži vien lieta.Naudas noved everythings.

Dzirdējis, ka pēdējā Hercules (Synopsys) tweaking izrādes testē ir gandrīz tāds pats kā kalibrs ...cik tālu ir patiesība?

I use Assura bija 0,13 tehnoloģiju, līdz šim, es neredzu neko sliktu.

mums ir jārada iespējas ārpus UMC 0.13u un TSMC 0.18u izmantojot Assura.Nebija ar izmantojot assura jautājumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back