Vai AGC patiešām nepieciešams GPS Front-end?

B

bobxing

Guest
Čau!

GPS RF Front-end, As signāls tiek aprakti troksnis (aptuveni 20dB mazāk), un troksnis ir rand guass balts siltuma troksni un visticamāk, nemainīsies, tas AGC nepieciešams?

Lietojot 4-bit ADC pēc IF AGC, tas nodrošina salīdzinoši lielāku ieejas diapazonā, tad es domāju, AGC var izlaist, vai ne?

Kāpēc tirdzniecības mikroshēmas parasti izmanto 1-2bit ADC, bet paturēt AGC modulis?Thanks a lot!

Parasti viena vai divas bitu GPS RF izmanto un ir pietiekami.Tomēr, ja jūs vēlaties, lai risinātu ar traucētu signālu, vairāk bitu ir vajadzīgs.

Jebkurai idejai, kas ir par traucēšanas signālu specs?

Jā, es piekrītu yifen, es domāju, ka 4-bit / D arī atvieglos dizainu AGC.RIGHT?

Ja troksnis jauda ir daudz lielāka nekā signālu, mēs joprojām gribam AGC?

GPS AGC pieaugums var izmantot, lai nediskriminē veida iejaukšanās.
http://waas.stanford.edu/ ~ wwu/papers/gps/PDF/interfere_detect_ann98.pdf

Čau,

Lielāks skaits bitu pašas joslas
==> Labāk traucējumu novēršanas, vairāk ienākumus (šim nodot 1.998 IEEE Proceedings)

AGC ==> ir vajadzīgs, lai saņēmējs nav piesātinātas.Tas ir absolūti nav nepieciešams.bet mums vajag vairāk numer bitu.Es zinu vismaz vienu RF priekšpuse ir konstruēti bez AGC.Es nezinu par to darbību.
Ja AGC nav klāt signāla apstrādes differres mazliet standarta algoritmus, jābūt vairāk pielāgojama.Baseband apstrāde tagad atšķiras.

Ceru, ka šis ir noderīgs.

BRM

Vai jūs varat man pateikt, kāpēc, kas 33% no 1 loģikas MAG in ADC pusē.

1-2 bit ACP ir lētākas (iekš novecot dienas), salīdzinot ar augstāko bitiem.
Bet tagad ADC ir pašu cenu (es pieņemu), lai mēs varētu būt lielāks ADC ar ārējo AGC.

Traucētājierīces signālu var apstrādāt, izmantojot SAW filtrus nedrīkst būt GPS frekvenci.

Modulāciju un aploksni izmaiņas nedrīkst būt, ka ātri, ka 1-2 bit ADC ir pietiekami

AGC var izmantot, lai kompensētu raksturīgo variācijas RF posms visā ražošanas partiju vai compenstate savieno ar aktīva / pasīva antenas ar diffent pieaugumu.

Tikai ar vienreizēju fiksētu dizains, AGC var novērst.Taču visā ražošanas partiju un visus possiblility izmantošanas izmaiņas, tad AGC is needed.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back