Vai ADC nodrošināt pastāvīgu paraugus?

X

xtcx

Guest
hi friends!, man ir šaubas ADC sampled.I ir 40MHz ADC (12 bitu). Es izmantot, lai ņem 20 paraugus no 2MHz sine avots, kas ir nemainīga. Mans šaubu, ka šajā 20 paraugos teikt 402,1,402,1566 ..... utt Vai es varu gaidīt ADC dot paša parauga vērtības katram ciklam?. Vienkārši, būs tie 20 paraugi, es par ciklam jābūt gandrīz nemainīgam Visos ciklos ir ?.... Paldies

Tu domā kaut ko līdzīgu: Sample 1 = Paraugs 21 Paraugs 2 = Paraugs 22 Paraugs 3 = Paraugs 23 Paraugs 4 = Parauga 24 ...? Ja jūsu izlases likme ir tieši 40.000.000 Hz, un jūsu sine avots ir tieši 2.000.000 Hz, tad šie 20 paraugi būs gandrīz nemainīgs Visos ciklos (tikai atkarībā no trokšņa tam). Tātad, teorētiski, atbilde būtu: JĀ Citiem vārdiem sakot, (Sample ātrums / f_sine) ir jābūt tieši 20, lai saņemtu nemainīgu vērtību katrā ciklā. Lai gan, reālajā dzīvē tas praktiski nebūs iespējams, jo nevar iestatīt frekvenci, kas īsti ir 2.000.000,000000000000000 ... Hz. Vairāk attiecība atšķiras no 20, jo vairāk jūsu paraugus "klejot".

Hi, ja Jūsu sinewave nav nervozēt un amplitūda trokšņa, atbilde ir jā.

ja jums izveidot pulksteni braukšanas savu ADC no sinusoīdu avots (pieņemot, ka tas ir ttl atsauce o / p), izmantojot PLL vairoties, tad jūs saņemsiet diezgan laba slēdzene. Tur, protams, būs fāzes trokšņu utt Tātad somples nekad nebūs "pašu".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back