Vai AC-DC Adapters pārtraukums?

Z

Zerohero

Guest
Hey visiem, es esmu lasīt dēļi pāris reizes, un nolēma veikt post. Es esmu hobbyist un veidot mazas ierīces, savā brīvajā laikā. Par manu pašreizējo projektu, es esmu, izmantojot veco ac-dc adapteri varas sērijas faniem par DIY klēpjdatoru dzesēšanas spilventiņu, un šeit ir problēma: Uz etiķetes rakstīts 12vdc1a bet faktiskais rezultāts ir 18v6a - ir iespējams adapteru lauzt, piemēram, šo? Ja es būvēt ķēdes pielāgot spriegumu manu slodzi, ir gaidāms adapteri pasliktināsies laika gaitā (vērtības pieaugums / samazinājums)? Paldies par jebkuru padomu

Kā jūs pasākums 6A slodzi? Dažreiz, zemas kvalitātes adapteri rīcībā ir vairāk spriegums nekā norādīts, un spriegums nāk uz leju, nominālo ja piekrauts ar. Tas ir tāpēc, ka slikta slodzes regulēšanu. Bet konkrētajā gadījumā, adapteris ir diezgan daudz jaudas, kam 6.A izejas strāvu. Tāpēc es domāju, ka problēma ir ar etiķeti tikai.

Jūs neminēja, kāda veida strāvas suupply tas ir. Transformators atrodas, vai SMPS vienu? Parasti transformatora gatavoti sienu adapteri vai, piemēram neregulēta powersupplies mēdz sniegt lielāku spriegumu bez slodzes saistīta ar tās produkciju. Mēģiniet mērīt ar slodzi, kas pievienota. Kad jūs sakāt 1 Amphere ir minēts par to, tas būtu 1 vai mazāks par to, vai pārdevējs ir pārdevis barošanas ar zaudējumiem, jo ​​jums var būt samaksājuši izmaksas 1 amp: wink: praktiski tas nav iespējams, par 99,99% Priekā

Ja jums mēra 6A, savienojot metru taisni pāri produkcijas un lasīšanas strāvas, tas var parādīt 6A, bet spriegums būtu vilka uz leju gandrīz līdz nullei. ir arī laba iespēja to bojāt, ja jūs atstāt metru savienots pārāk ilgi. Ja 18V noteica tādā pašā veidā, tad mēraparāts izdarīt gandrīz nav strāvas, lai jūs varētu redzēt ārpus slodzes spriegumu, kas par dažiem piegādēm ir diezgan biit pārsniedz nominālo spriegumu. Sprieguma kritumu, kā pašreizējo pieaugumu. Atzīmēti Vērtējums ir iespējams labot, es esmu guessing tas dod nominālo 12V ar kravu līdz 1A. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back