Vai šis klases AB avots sekotājs?

C

CherryQ

Guest
Hi All,

Es izlasīju par tā saukto klases AB avots sekotājs buferi, kā attēlā.Saskaņā ar definīciju klases AB, kad Vin pieaugums / samazinājums, kas ir viens no izejas tranzistors iet off.Bet par šo shēmu, kad Vin palielinās, Vo arī palielinās, tāpēc abi izejas tranzistors ir piesātinājumu.Lai tā būtu B klase, isn t?Es neesmu pārliecināts, vai tas varētu būt klase AB ar izmēru kādu tranzistoru uzmanīgi.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es domāju, ka tas ir classB un classAB izvades posmā.Es domāju, PM3 tranzistors vidū stadijā (NM5 un) ir neobjektīvi un vērsti uz darba lineāra reģionā.Kad Vin palielina strāvu NM0 palielinās, un drenāžas sprieguma NM5 pieaugumu un, visbeidzot, tā mainīs savu darbu reģionā piesātinājuma reģionā.un visi tā beidzot kad vin ir pietiekami augsts, PM2, tiks atvienota.Tas ir tas pats, kad Vin samazinās.Ir tas, ko es teicu iepriekš labi?

Laba vēlējumiem!

Kāpēc NM5 un PM3 ir pielāgoti lineārā reģionā?Tie varētu būt satuation reģionā, kā pašreizējo spogulis.Kad Vin pieaugumu, lai saglabātu esošo, avota spriegums NM0 arī palielinās.(Tāds pats efekts kā drenāžas sprieguma NM5 pieaug) Bez tam, es nezinu, kad PM2 iet off, jo Vo palielinās kopā ar drenāžas spriegumu NM5.Ko darīt, ja pastāv atšķirība vienmēr ir lielāka par Vth?

NM5 un PM3 jābūt piesātinājuma, lai tās nodrošinātu pastāvīgu strāvas līdzstrāvas uz slīpo divas ieejas tranzistori.

Es sont domāju, ka PM2, izslēgsies, nevis tā kļūs par vairāk kā Vo un vārtu sprieguma pieaug, jo NM2 tiks izslēgts kā ievades pieaug.

Ko jūs teikt.

Šī ir klase AB buferšķīdumā.Tās ieejas / izejas CMR ir ierobežots,
Vdd-(Vdsat par PW3 Vt ar NW1).
GND (Vt ar NW0 VDS no NW5)

Arī PW3 un NW5 jābūt neobjektīvus tāds, ka to strāvas ir vienādas.

Kamēr Input CMR diapazons nav pārkāpta kontūra darbu klasē AB.

steadymind rakstīja:

NM5 un PM3 jābūt piesātinājuma, lai tās nodrošinātu pastāvīgu strāvas līdzstrāvas uz slīpo divas ieejas tranzistori.Es sont domāju, ka PM2, izslēgsies, nevis tā kļūs par vairāk kā Vo un vārtu sprieguma pieaug, jo NM2 tiks izslēgts kā ievades pieaug.Ko jūs teikt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back