Vai šī ķēde droši?

C

cyberblak

Guest
Hi all,

Just ziņkārīgs, jūs puiši domājat, ka tas skar slēdzi ķēde varētu apstiprināt nekaitīgumu (UL vai ekv.)?

Es domāju, ka vienīgais ķēdēm, kas varētu būt tieši saistīts ar elektrības ir tie, lietotājs nevar piekļūt (iekš plastmasas kamerā vai kaut kas cits) ...

Kādas ir jūsu domas?

Pateicība,

cyberblak

oups ...aizmirsu augšupielādēt failu ...Šeit tā ir!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Shēma ir 4,4 Megohms starp touch slēdzi un strāvas.Tas varētu nodot mA vai tā caur ķermeni.Es nebūtu risku to.Vai jūs varat ievietot plastmasas plēvi virs touch slēdzis?

[Edited daļa: I did math kļūdu.4,4 Megohms un līnijas spriegums ir UA diapazonā, kā aprēķināts amatu turpmāk.]
Pēdējo reizi laboja uzpūtīgs gada 6 novembris 2005 05:07; rediģēts 1 reizi kopā

Sensor strāva ir tikai 28ľA.Parastā elektrotīkla dzīvot vadu testētājiem ir straumes par 150ľA.Un tie ir tā pārdošanas.

Tie galvenie dzīvot vadu testera nodot lietotājs tiešā saskarē ar ķēdes līnijām, izmantojot, vai tie ir pievienoti plastmasas korpusā?

Ar šo pieskārienu slēdzi shēma, lietotājam ir pieskarties metāla plāksne, kas ir saistīts tieši ar shēmu (bez izolācijas).

Kā izmantot plastmasas plēves, es tiešām nezinu.Vai kapacitātes ko pievieno pirkstu joprojām būtu pievienoti ķēdes?

Labs jautājums ...

cyberblak

Vecs testeris nav nekas, bet spīd spuldzes virknē ar rezistoru iemontēti skrūvgriezis izgatavoti no izolācijas materiāliem.Kad izveidots savienojums ar liwe vadu un otru galu saskaras ar rokām spīd spuldzes gaismas.

Ja mēs nolaidība bāzi pašreizējo tranzistors un veic 4 rezistori virknē, mēs atradīsim, ka pašreizējais ir tikai 2.5uA.

Arī ķermeņa vajadzībām virs 50V potenciālu starpība ir satriekts.

Lūdzu, Pareizi, ja es esmu worng.

Strāvu caur sensors vai struktūra ir aptuveni 28ľArms.
I = 120/4.4E6

Kas liek man domāt, ka ķēde ir droša tiešām ...Es piekrītu, ka abi 2.2m sērijas rezistori samazinās pieejamo pašreizējo uz drošu vērtību.

Paldies visiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back