Vadītāja GSM moduļa Smart TM1 nepieciešama?

Q

quangtien

Guest
Hi expats, es JZ nopirka šo Smart TM1 GSM moduli. Es cenšos, lai savienotu to ar datoru, lai pārbaudītu to AT komandas caur RS232 un HyperTerminal. Tomēr es nevaru saņemt uz Labi pēc nosūtīšanas AT. Vai man ir nepieciešams draiveris šim GSM modulis jāatzīst WIN XP? Paldies par jūsu palīdzību. Quang Tien

Bez transportlīdzekļa vadītājiem nepieciešams GSM moduļiem. Vienkārši pārbaudīt datu lapu par datu pārraides ātrumu modemu. Vēlāk pārbaudes seriālo kabeli tikai, rīkojoties cilpas testu. Ja tā nedarbojas, tad izmaiņas TX un RX, kas savienotāju vienas puses, un redzēt to vēlreiz. daži modema izmantošanu taisni kabeli un daži izmanto pāri seriālo kabeli.

HI CKshivaram, Paldies par jūsu atbildi. Man ir mēģinājuši. Tomēr, es saņēmu dažas kļūdas reakcijas pēc nosūtīšanas AT komandas, lai gan tika paziņots atbalsts TM1 AT komandu sarakstu. Šāds bija to, ko es saņēmu: AT Labi AT + CMGF =? Kļūda + KĻŪDA ATD98741208 NO signālu ADTL Tālruņa ... 98741208 NO signālu ATZ OK Vai Jūs lūdzu varētu man pateikt, vai kaut kas nav kārtībā ar šo GSM moduli 1 CMGF? Kā man pārbaudīt šo GSM moduļa AT komandas. Thanks a lot Quang Tien

Datu lapā no GSM modems viņi varētu minēja tīkla LED statusa ... 1. pārbaudiet tīkla statusa veids AT + CSQ un ievadīt, ja u get atbildi 99,99, tad GSM nav atklāšanā tīklu

HI CKshivaram, Paldies par jūsu atbildi. Man ir mēģinājuši. Tomēr, es saņēmu dažas kļūdas reakcijas pēc nosūtīšanas AT komandas, lai gan tika paziņots atbalsts TM1 AT komandu sarakstu. Šāds bija to, ko es saņēmu: AT Labi AT + CMGF =? Kļūda + KĻŪDA ATD98741208 NO signālu ADTL Tālruņa ... 98741208 NO signālu ATZ OK Vai Jūs lūdzu varētu man pateikt, vai kaut kas nav kārtībā ar šo GSM moduli 1 CMGF? Kā man pārbaudīt šo GSM moduļa AT komandas. Thanks a lot Quang Tien
Sveiki, Lūdzu, ievērojiet šo pie + CMGF? ir ± CMGF = 1 ATD 33146290800; atdl

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 16:00 ---------- Previous post bija 15:59 ----------</span></span>
ATD (+ xx) (-> valsts kods), kam seko tālruņa numurs

Hi CKshivaram, esmu mēģinājis šo AT komandas, bet tas nestrādāja. Es sapratu, ka man vajadzētu nepieciešams draiveris šim GSM moduli, citādi mana PIC nevar atzīt šo moduli. Ir 2 iemesli, kāpēc es domāju, ka man ir nepieciešams draiveris šim GSM moduli. 1. Es tomēr saņēmu Labi reakcija pēc nosūtīšanas AT ir tāpēc, ka tas ir sūtīt uz manu Toshiba programmatūras modulis (Mans dators-> Properties-> Hardware-> Ierīces Manager-> Modemi-> Toshiba Programmatūra modems). Man ir pievienots ekrāna notverti par šo testu. 2. Es centos, lai pārbaudītu manu roku telefonu Nokia 7500. Bez Nokia PC Suite, es nevaru izmantot AT komandas, lai izsauktu tālruņa numuru vai nosūtot īsziņu. Kad es instal dzinējspēks mobilais telefons, es biju veiksmīgi nosūtot šo AT komandas. Vai jūs varētu man pateikt, kas varētu iet nepareizi ar šo GSM modulis? Jebkādā citā veidā, ka es var pārbaudīt AT komandas no šī GSM moduli. Thanks a lot. Quang Tien

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back