vērtību standartizācija novirze AWGN

B

byakuya

Guest
Esmu lasījusi, ka standartizācija novirze AWGN vērtība ir 1. Kā tas nākas, mēs to? ?

AWGN nozīmē "Piedeva White Gausa troksnis", un var būt jebkurā standarta novirze. Teorētiski ir dzīvoklis radiofrekvenču spektru no 0 līdz bezgalīgs.

jā, standarta teorētiski ir 1, un dzīvokli bezgalīgu frekvenci. Es arī sajaukt ar skaitli. var kāds axplaine man atšķirība?
18_1296955349_thumb.jpg
[/url] [/IMG]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 08:26 ---------- Previous post bija 08:24 ------- ---</span></span>
, tad standarta teorētiski ir 1, un dzīvokli bezgalīgu frekvenci. Es arī sajaukt ar skaitli. var kāds axplaine man atšķirība? http://images.elektroda.net/18_1296955349.jpg

Kreisajā pusē skaitlis ir PSD (jaudas spektrālais blīvums) baltā trokšņa, tas ir konstitūcijas noiser vienu HZ (cik daudz trokšņu katrā biežums), pa labi skaitlis ir par troksni (varbūtības blīvuma funkcijas) PDF ; kas parāda, cik par konkrētu vērtību trokšņa paraugs varētu notikt.

jā, baltais troksnis konstantu vērtību? bet es esmu lasījusi, ka AWGN ir izlases izplata troksni ... kas ir saistībā šis skaitlis ar īpašībām AWGN? (Piedevu, balts, Gausa troksnis), kas troksnis konstantai vērtībai kurām viena ir nejauši?

Piedevas = tās troksni, ka mēs pievienot mūsu signālu, lai ņemtu vērā trokšņi laikā pavairošanas, balts = tāpat kā baltā gaisma ir visu krāsu, baltais troksnis ir apvienojums trokšņi visu frekvencēm. guassian = tā pdf (iespējamības blīvuma funkcijas) ir guassian izplatīšana [formu labajā pusē] troksni = labi, jo tās trokšņa (nevēlama svārstības!)

jā, attēlā pa kreisi acumirklī ir baltā trokšņa, tad attēlā pa labi redzi apraksta Gausa troksnis? :)

Jā, ja pa kreisi skaitlis nav konstants, tad troksni paraugi ir saistīti (Tas nozīmē, ka laikā t1 laikā troksni un t2 ir apgādībā), jo autokorelācijas funkcija nebūs impulsu, Gausa pdf parāda varbūtību trokšņa vērtības stātos noteiktu vērtību, Gausa troksnis var būt krāsots (ne vienmēr balts).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back