Vēl viens jauks LCD izvēlnē bibliotēka

P

picnoobie

Guest
Nevaru atcerēties, kur es dabūju šo vienu, es domāju, ka no avrfreaks.net, cits es tikai post saiti. Es esmu mēģinājis to ar pic, tas ir viegli izmantot. Vai nav strādā ar CCS kompilatoru tho, funkcijas rādītājs nav atbalstīta es domāju. .. Ir jautri

Tinymenu ir ļoti jauks un strādā perfekti ar C30. Par CCS kompilators es varētu pārvaldīt tikai, lai rakstītu valsts mašīna. Tas ir liels, neglīts bet strādā. Vai kāds ir izdevies uzrakstīt efektīvu izvēlnes sistēma CCS?

Tiešām foršs kodu! Man ir bijusi mēģina apkopot, izmantojot HI-Tech C 9,80 par MPLAB un gandrīz tur, lai gan šādu deklarāciju netiek sastādīt (sastādītājs vēlas tiesības iekavas aiz "* ieraksta" kas, protams, varētu saglabāt noteiktas pienācīgu vairāki mainīgie: shock:: statisko spēku menu_print_entry (menu_entry_t * ierakstu, int max_width, int izvēlēts) {... Tas saistīts ar TYPEDEF: typedef struct menu_entry_s {int karogiem; / / skatīt karogs definīcijas augstāk par spēkā neesošu (* izvēlēties) (spēkā neesošs * arg, char * nosaukuma ) / / rutīnas zvanu, kad izvēlētā char nosaukums [MENU_ENTRY_NAMELEN] / / nosaukumu, lai parādītu šim ierakstam spēkā * vērtība; / / vērtību nodot, lai izvēlētos funkciju} menu_entry_t; Jebkurš clues par problēmu šeit Paldies, Pete?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back