vārtu vadītāja un aizsardzība circuit par IGBT.

A

aliraza786

Guest
es lietoju 80N60 IGBT vadīt manu induktīvo slodzi pretestības 6ohm .. i izmantot 4N25 optocoupler vadīt vārtiem i izmantot 20 volti piegādi uz vārtiem ... sistēmas spriegums ir 300volts DC .. es dotu impulsu pie vārtiem IGBT par 100ms tikai ... mana ķēde darbojas lieliski, bet pēc gandrīz 1,5 dienas IGBT sadedzināti tagad kolektora un emitera ir īssavienojums iekšēji ... es izmantot snubber ķēde un brīvgaitas diodes, lai aizsargātu .. bet atkal IGBT neizdodas ... laipni guide man, kā es varu uzlabot manu vārtu vadītāja un aizsardzības Circuitry paldies :)

Čau aliraza, vadīšanai IGBT tas ir labāk izmantot IR2110 tā var strādāt līdz pat 500V par lielu. ir jūsu slodze motors ja tā, tad jums vajadzētu iekļaut soft start ķēdē. datu lapā pievienots. sveicieni ani

Vai IGBT pārkarst pirms bojāts? Tika Circuit darbojas uz visa 1,5 dienām? Kopumā, lai aizsardzību, lai emitera rezistors vārtiem paralēli ar Zener varētu izmantot.

paldies par ieteikumu picgak es nolēmu izmantot savu piedāvāto chip :) tahmid sir es gaidu Tevi ... paldies par jūsu atbildi ... Es vienkārši pārslēgties to 100ms, lai tas nav siltums .. kad tā pareizu darbību .. ieslēdzu to vairākas reizes 1,5 dienām ... ne visu laiku ... un vēl viena lieta, ko es nolēmu izmantot IR2110 čipu daudzi cilvēki teica, ka ir ļoti grūti vadīt šobrīd es mācos pieteikumu piezīmes. Vai es varu izmantot vienu augstas sānu draiveri manu ķēdē.? i lieta augstas sānu vadītāja ir labāks par induktīvās slodzes .. ko par šo ķēdi es to atrast uz neto .. kāda ir skava ķēdes izmantošanu.? tā ka labāk ķēdes braukt ar to.? [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR] laipni palīdzēt man, lai aprēķinātu IR2110 zābaku straping kondensators ..

Sveiki aliraza, Manas zināšanas teorētiski ir ierobežots es esmu vairāk pieķērušies praktiska, es domāju, ka kungs Tahmid var jums labāk teorētiski, kādā veidā es esmu pievienojot citu datu lapa ceru, ka tas var atrisināt jūsu bootstrap kondensators problēmu. ja jūs varat post iecirkņa izmantoto IGBT vadītāja stadijā jūs izmantojāt agrāk mēs varam atrast risinājumu, kas. sveicieni ani

Teica iesniegums iesniegts par zemu sānu slēdzis paralēli pavedieni, un tādējādi neizmantos bootstrap ... IR2110 var vēl izmantot kā zemu sānu slēdzis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back