vārti kavēšanās Verilog HDL

Y

Y.T_comp

Guest
hi all:-D man ir jauns jautājums šeit: es lasīju 2 nodaļā Mano grāmatas "Digital Design 2'end izdevuma" tas bija par vārtiem kavēšanās ABL. Viņš paskaidro, kā parasti šo punktu ar piemēru, kas ir: [PIEVIENOJIET = CONFIG] 63.863 [/PIEVIENOJIET] UN ir 30ns kavēšanos vai 20ns un NOT 10ns. [PIEVIENOJIET = CONFIG] 63.870 [/PIEVIENOJIET] un viņš puse, ostas X dosies tas ir beigu stāvoklim pēc grīstes negatve smaile vai panta 20 nsec). tā deva kāds zina, kāpēc viņš teica, ka? kāpēc X neturpina tās vecajā stāvoklī, kamēr šī 20ns kavējuma beigām? paldies. kods ir šāds: [sintakse = Verilog] modulis smplcirct; raj, B, C, stieples X, y; simple_circuit_with_delay HNS (); sākotnējais sākt =; B =; C =; # 100 =, B =; C =; # 100 $ apdare; endmodule modulis simple_circuit_with_delay (, B, C, X, Y), ievade, B, C, izejas X, Y, stieples garuma; un # (30) G1 (e,, B) , ne # (10) G2 (Y, C) vai # (20) G3 (X, E, y); endmodule; [/sintakse]

Ka "izejas vārtiem pēc kavēšanās" tabulas otrajā arestu šķiet plain wrong, jo ķēde ar kavēšanos pēc pirmās arestu .. Labākais vienkārši ignorēt, ka daļa no grāmatas un doties tālāk. Citādi jūs galu galā meklē pavedienus, ja tie nav atrast. Šķiet Grāmatas autors izdarījis kļūdu, nekas jauns tur ... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 19:49 ----- ----- Iepriekšējais amats bija 19:48 [/SIZE] ---------- [/COLOR] Lieta punktā ... kad C ieguldījums ir 0 vērtība, es varētu sagaidīt invertora izejas "y" ir 1 vērtība. Kas nav gadījums, ka "produkcija no vārtiem pēc kavēšanās" tabulas ...

Es esmu tik žēl mrflibble man bija nepareizi tabulā i atjaunošana uz labo pusi Es hop ka jūs varat man palīdzēt.

Alright, tikai pārbauda jaunu tabulu un, šķiet, ir pareizs. Kāds bija problēma atkal? Viss, ko es sapratu no jūsu amata bija, ka jūs nesaprotat kaut ko.

tikai šis viens [es] kāpēc X neturpina tās vecajā stāvoklī, kamēr šis 20ns Aizkaves beigām [/i]?

Jūs jau rakstīja, ka pirmajā post. Es nesapratu to tad, man nav tagad. Jūsu valodas lietojums ir mazliet neskaidra (man). Vienkārši pamēģiniet to skaidro savādāk, un varbūt man to.

Es atvainojos par savu angļu valodu, jo tā nav mana dzimtā valoda. mans jautājums ir vienkārši izejas X - ja ieplūdes '000 '- bija 1 tad, kad mēs mainīt izejmateriālus '111' mums ir 20N 2. no kavēšanās ... Šajā gadījumā X ir jābūt pašu veco statuju līdz 20 nsec apdare pieņemt galīgo statuja ... tad kāpēc 2 negatīvs smaile nepieciešams, lai ir gala statuja kāpēc ne pozitīva? thank you very much mrflibble jo jūs mēģināt, lai palīdzētu man: Razz:

Ah labi, es domāju, ka man to, ko tu domā tagad. Nu, jums ir 3 vārtus ... ne tikai 1. Visi ar citu pavairošanas kavēšanās, tāpēc jums ir izstrādāt visas izmaiņas secībā. Jebkurš A un B ostā izmaiņas stāsies 20 ns pirms izmaiņu ierodas "E". Un pēc izmaiņām ierodas punktā "E" tajā būs papildu 20 ns, pirms tā nonāk punktā. Tātad pieņemsim, ka jūs veicat tikai izmaiņas ostā A, tad tas būs pavisam 50 ns pirms Šīs ieejas efekts sasniedz "x" produkciju. Un padarīt lietas nedaudz grūtāk, jums ir 3 atjaunot visus uzreiz. Tagad jo AB iet no 00 līdz 11, izmantojot UN vārtiem, kas padara to mazliet vieglāk. T = 0 mainās no AB = 00 līdz AB = 11, tāpēc pie t = 30 tas sasniedz produkciju un vārti (punkts "e"). Līdzīgs stāsts par C ... Pie t = 0 C mainās no C = 0 līdz C = 1, tāpēc pie t = 10 tas sasniedz izejas NAV vārtiem (punkts "y"). Jūs vienkārši strādāt, e, x, y rezultātus katram 10 ns soli un jūs redzēsiet, kas notiek. Ceru, ka palīdz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back