uzzīmējot in kadence

C

ccw27

Guest
Čau,

Es esmu slaucīšana ievade Vgs un vēlētos gabals Vgs-Vt par
x-ass, nevis tikai Vgs.Kā es varu darīt to Cadence?

Pateicība

Jūs jau lūdza šo jautājumu 3 dienas atpakaļ.Vai esat mēģinājuši that?
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=99528&highlight =

Tikai izmantot cacultor līdz mīnus vth no Vgs un zemes gabalu.

Čau,

Neesat pārliecināts, kā jūsu metode strādā, bet es izmanto lshift funkciju maiņu x-ass (Vgs) by-Vth izmantojot OP funkciju.Tagad, ja es gribēju reizes konstante, tad es neesmu pārliecināts, kā to izdarīt.Any ideas?Varbūt apmaiņas y un x ass, bet neesat pārliecināts, kā arī tos.

Urravas

Čau,

Es centos Jūsu metode, bet šķiet, ka tas gabals Vs-VG-Vth pret Vgs, tas nemaina x-ass mainīgs.Es daru kaut ko nepareizi?

Pateicība

izmantot kalkulatoru -> OP (darbības vieta) -> izvēlieties Vgs no nolaižamā un uzzīmē to

Es gribu gabals (dB skalas) Vout / Vin (protams pieaugums ...) in spice (stand atsevišķi un nevis ar ritma vai cita programmatūra).
Kā to izdarīt?
thanks a lot (in advance)
sveicieni,
srivatsan

srivatsan wrote:

Es gribu gabals (dB skalas) Vout / Vin (protams pieaugums ...) in spice (stand atsevišķi un nevis ar ritma vai cita programmatūra).

Kā to izdarīt?

thanks a lot (in advance)

sveicieni,

srivatsan

Ja es kas to pie 1v un ir pieaugums par 10000, tad tam nav jēgas.Ja es esmu nepareizi, let me know.
- Cisternas

srivatsan wrote:

Ja es kas to pie 1v un ir pieaugums par 10000, tad tam nav jēgas.
Ja es esmu nepareizi, let me know.

- Cisternas

Nu, es zinu, ka, ja pieaugums ir 10000, tad es nevaru iet tālāk (VDD abs (VSS)) / pieaugums par ieguldījumu, jo nav jēgas.

Ko es izteica vēlēšanos ir parauglaukuma stuff, ja Jums ir vin mazāk nekā 1v un es gribu gabals 20 * log (vout / vin).

let me know.
pateicība.

- Cisternas

srivatsan wrote:

Nu, es zinu, ka, ja pieaugums ir 10000, tad es nevaru iet tālāk (VDD abs (VSS)) / pieaugums par ieguldījumu, jo nav jēgas.

ccw27 wrote:

Čau,Es centos Jūsu metode, bet šķiet, ka tas gabals Vs-VG-Vth pret Vgs, tas nemaina x-ass mainīgs.
Es daru kaut ko nepareizi?Pateicība

Quote:

Plot Vgs-Vth vs Vgs, tad noklikšķiniet uz x-ass viļņa forma logu un pop-out logā izvēlieties Vgs-Vth kā x-ass, nevis neatkarīgais mainīgais.
Hope it helps.

Quote:

Es mēģināju, bet kaut kā gabals pazūd, kad es do that.

Jā es to izdarīja, bet vēl nav zemes gabalu.Tāpēc es gabals atkal un tagad zemes gabalu y vs y.Anyway es nolēmu eksportam Matlab un tās platība ir.

Pateicība

Y vs Y, jo jums gabals tikai viens mainīgais Vgs-Vth.Jums tā kā X mainīgajam.Ko jūs vēlaties būt kā Y mainīgais?Ja jūs gabals, ka tajā pašā logā un slēpt mainīgo Vgs-Vth (tikai atslēgt nevar izdzēst), jūs saņemsiet gabals jūs vēlējāties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back