Uzzīmējot iegūt vs VinCM

E

EmbdASIC

Guest
Hi all. Es gribu gabals Adm (diferenciālais ieguvums) vs VinCM (Input kopēju režīmu līmenī) rēgs. Es, iespējams, slaucīšana DC, bet nedaudz mulsina, kā tā zemes gabala gūt vs dc nes parametrs?

Es domāju, ka jūs varat gabals iegūt, izmantojot kalkulatoru. x ass būs jūsu dc slaucīšana spriegums. y ass ir Jūsu ieguvums Adm Lai gabals izdarītu atveriet rīku> kalkulatoru un zemes gabala Adm = gm * rauts. sj

Mans ieguvums ir izteiksmes ceturtajā posmā OTA pieaugums, ko es gribu slaucīt ar savu ieguldījumu kopējā režīmā līmeni. Es domāju, ir maz jausmas, ko-to-do jūsu atbildi!

Sveiki visiem. Es gribu gabals Adm (diferenciālais ieguvums) vs VinCM (Input kopēju režīmu līmenī) rēgs. Es, iespējams, slaucīšana DC, bet nedaudz mulsina, kā tā zemes gabala gūt vs dc nes parametrs?
Izmantojiet slēgta dc un atvērtu maiņstrāvas atgriezeniskās saites (iprobe no C @ dence lib, vai lielā L / big C atsauksmes ). Tad palaist ac analīzi ar nes dc (VinCM, kā jūs ieteiktu) pie pos. ievadi, un VinDM maiņstrāvas sinusa avots ar frekvenci jūsu interesi sērija ar savu dc atsauksmes, tad gabals Vout / VinDM (ac) pret VinCM.

Hi paldies par jūsu ieguldījumu. Rest ir labi, vienīgā problēma man ir izvēlējies Adm vs nes DC par to pašu gabals rēgs. Parasti tas nav gabals AC un DC rezultātus vienā parauglaukumā. Regards, EA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back