uzstādīšana soc satikšanās 8,1 izmantojot installscape v3.0

• Thread starter sanjeev.vlsichips
  • Start date
S

sanjeev.vlsichips

Guest
hi guys. Es cenšos instalēt soc sastapties 8,1 v5.1 RHEL izmantojot installscape v3.0, bet tas neizdodas. tas dod ziņu, ka installscape ir vecā versija un vajag jaunāko versiju, lai instalētu. un man nav jaunākais installscape. lūdzu sniegt risinājumu vai sniegt latst versiju. paldies Sanjeev kumar

Sveiki puiši, es gribu, lai lejupielādētu jaunāku versiju installscape bet man nav ritma ieejas kontu, kas ir nepieciešama, lai download programmatūra. Lūdzu, palīdziet man.

Sveiki puiši, lūdzu, sniedziet man mīkstu par jaunāko installscape kopiju vai, ja iespējams ritms loginid un paroli lejupielādei Paldies Sanjeev Kumar [e] sanjeev.vlsichips @ gmail.com [/email]

Hi guys, kad es esmu, izmantojot Installscape 3,0, kas nāca ar Cadence sastopas DVD, tad tas dod ziņu, ka tas nav par lnx86 platformas. Tātad, lūdzu, palīdziet man iegūt Installiscape par lnx86 platformas. Šķiet, ka tas ir Solaris platformu. var Soc sastopas palaist uz Solaris. Paldies Sanjeev Kumar

Sveiki Sanjeev, varētu jums jāspēj uzstādīt SOC sastopas? Ja jums jau ir izdarīts, tad, jūs, iespējams, var palīdzēt man.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back