Uzskati par izplūdušo loģiku kontroli

W

wolf69

Guest
Hi, vai anyboody eksperiments izplūdušās loģikas kontroli? ko jūs domājat par to, salīdzinot ar citām metodēm? Es esmu redzējis demo fuzzyTech: izskatās jauki un ļoti spēcīgs. Jebkuru citu programmatūru lietderība? Bye visiem!

Ir viena mikrokontrolleru (ka es zinu), kas ir izplūdušās loģikas atbalsts (iebūvēta) instrukcijas. Tas ir Motorola's M68HC12. Pamēģināt ... :)

Hmm .. STxxxxxx daļas ir diezgan iespaidīgs. Tomēr tas ir gonna ir ļoti grūti man nopirkt vienu no šiem manā valstī mikrokontrolleri .. : Cry: ..

f * u * z * z * T * E * C * H atbalsta šādas microcontrollers: Intel (8051 un 80251) Intel (8096, 80C196) Motorola (68HC05, 68HC08, 68HC11xx un 68HC12xx) Microchip (PIC16C5X, PIC16CXX, PIC17CXX) SGS-Thomson (ST6 ģimenes) Mitsubishi (374xx) Siemens Infineon (C16x) Texas Instruments (TMS-320 C2x/3x/4x un 5x)

ST ir vairāk uzlabotas microcontrollers, ST FIVE atzari: ST52x400, ST52x410, ST52x420, ST52x430, ST52x440, ST52x520, ST52x521, ... ar aparatūras atbalstu Fuzzy kontroli. Jauna IDE sauc Visual FIVE ļauj izstrādāt, apkopot, atkļūdot savu projektu un to lejupielādēt piecās ST ierīcēm. FIVE Visual var lejupielādēt bez maksas no ST lapā ( http://www.st.com ). Sveicieni

Mēģiniet vēlreiz šajā webboard, jo man ir redzēju veco tēmu.

Sveiki, Mans vārds ir Tim Savojas un es esmu ar Alternate E sastāvdaļas. Man ir manā noliktavā inventarizāciju 2K gab ST52T420G2M6 no ST Micro. Tās ir oriģinālajā iesaiņojumā un neizmantoto. Es varu piegādāt kājnieku qtys vai pilna sastāva. Ja ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani. fotogrāfijas pieejama. Lūdzu sazinieties ar mani tim (at) checkstox (dot) com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back