uzlabošana izolēšana dubultā baro gaisa dielektriķi plāksteris.

A

ananth

Guest
Sveiki visiem,
Es esmu projektēšana divējāda zondi baro plāksteris antena ar gaisa dielektriķi par zemāku GSM joslā.Lai gan man ir ļoti labs radiācijas modeli un pienācīgas peļņas zaudējumu, izolāciju starp divām ostām ir tikai aptuveni 12 dB augstāks beigās frekvenču diapazonā.Ostas attālumā 73 mm no katra, un ir mazliet par iekšpusē blakus malām antenu.

Es esmu mēģinājis atrast literatūru par to pašu, bet nevarēja atrast speciālā papīra vai plāksterus rakstu par uzlabotu izolāciju divkāršā baro.

Jebkura palīdzība ir appreciated ..
Pateicība,
Ananth.

Hello everybody ..
Wow ..Nobody's got jebkuras idejas par to, kā uzlabot izolēšanu uz divējāda zondi baro plāksteris!

Sveiki
u var izmantot photonic kristāli starp tiem, piemēram:
Noguldījumu garantiju sistēmām, PBG, EBG vai izmantot augsta pretestība virsmas, kā jūsu iezemētās plates vai
izmantot dobumā zem plāksteriem, vai vienkāršākā veidā, jūs varat izņemt substrātu starp plāksteri.
labākais no visiem ir noguldījumu garantiju sistēmu.

Hey Hamid,
Paldies par ideju, bet kopš I've got gaisu kā dielektriskie, dobuma un substrāts noņemšana ir ārpus jautājuma.I'll pārbaudīt uz augstas pretestības iezemētās plates ideja un photonic kristāli ideja ..

Thanks a lot ..
Ananth.Pievienots pēc 27 minūtēm:Hi Hamid,
Esmu bijis pārbaudes noguldījumu garantiju sistēmu struktūrām, bet šķiet, piemēram, struktūras, galvenokārt uz t-line baro antenas.Vai ir veids, kā īstenot šo par zonde baro antenas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back