Uzlādes ķēde jautājumu

O

oasamostexianu

Guest
Es gribētu, lai darbinātu nelielu ķēde no saules avots, bet arī joprojām ir ķēdes laikā darbību nakts stundās, kad saules enerģija nav pieejama. Mana cerība bija, ka varētu būt vienkāršs veids, kā hook up my saules paneļu un rechargeable battery, lai nepārtraukti darboties ķēdē. Lūk, ko man ir: - 12V/190mA saules panelis (regulēta, līdz konstantam 12V output) - akumulators (domāju 12V, bet skaidrs) - 3.6V/95mA slodzes (caur solis uz leju regulators, kas pieņem 12V ievade) Would tad tas būtu iespējams ievietot akumulatoru un saules paneļu un ielādēt visus paralēli, vai man ir daudz sarežģītāka elektriskās ķēdes rīkoties ar šo? Atkal mans gala mērķis ir nodrošināt, ka slodze ir vienmēr powered - jebkuru risinājumu, kas izmanto saules bateriju paneli, lai to izdarītu, būtu appreciated. Paldies!

Nē nevar uzlādēt 12V akumulators ar 12V avots. Kad uzlādēts, baterijas spriegums parasti sasniedz 14.4V. Tātad jums ir nepieciešams step-up vai maksas sūkņu akumulatora uzlādes ķēde. Labā ziņa ir tā, ka panelis ir jaudīgākas nekā nepieciešams.

Man ir līdzīgu projektu. i izmantoja 12W saules paneļu un 12V 17A akumulators. Man ir paredzēti uzlādes ķēde ar pic MCU un izmanto mini relay, komutācijas elements. i izmantoja releju, jo, ja jūs izmantojat pusvadītāju, jūs zaudējat daži varas pār to. izejas spriegums mans saules paneļa ir par 16V. mans MCU un ķēdes vajadzībām 5V. Šī iemesla dēļ es izmantoti 7805. Jūs varat savienot visus jūsu slodze paralēli, bet jums vajadzētu atvienot saules bateriju paneli, kad akumulators uzlādēts. pretējā gadījumā tas ir bojāts, jo pārmaksu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back