uz Mr.jian

K

kbmanick

Guest
Godātais kungs!

i have vienu lietu nosūtīja pasta ID.ka man conneted no metāla, kas darbojas kā slēdzis.tu man deva dažus paskaidrojumus vienu nedēļu iepriekš.darboties kā slēdzis, u man izmantot dažas ostas iespēju.mana struktūra padara to groza, un man procedūru.

ar thanks,

KBMani

Hi, Kbmanick:

Es nevaru atrast savu e-pastu un es nesaņēmu nevienu e-pastu no jums šodien.Vai jūs varat augšupielādēt šeit vai e-pastu to me?Pateicība!

Hi, kmanick:

Man failu.Ja jūs vēlaties ir slēdzis?Vai jūs varat man pateikt?Pateicība!

dear Jian,

PLZ aiziet THR struktūru.jo mazas metāla savienojums, kas novilkta starp diviem laika nišām.nozīmē starp rightside GND plaknē un iekšējo otrajā spēļu struktūru.ja Jums nav iespējams noteikt, tad man sūtīs citu failu pēc pāris stundām.ar thanks,

kbmani

Hi, Kbmanick:

Got it!Pārstrādāts IE3D ģeometrija fails ir e-pastu uz Jums.Jums ir 2-ports uz struktūru.Jums var likt vai nu OPEN vai SHORT par MODUA par 2-port S-parametru, lai pārvērstu to 1-port redzēt no slēdža rezultātus.

Sveicieni,

dear Jian,

jā, es varu redzēt rezultātus.bet es gribu zināt procedūru.ar thanks,

kbmani

Hi, Kbmanickl

Vienkārši izvēlieties taisnstūra starp 2 metāla.Tad izvēlieties PORT-> MOBILO četrstūra PAR HORIZONTĀLĀS lokalizēts ostas un tas parādīs virzienu.Jūs varat lietot vai nu vienu, jo galu galā jūs ievietojat atvērt un īss, un tas tiešām nav nozīmes.Ja ievietosit ierosme, lai to vēlāk, jūs izvēlēties labo directon.

Faktiski, ir vienkāršāks veids, kā veidot horizontālu lokalizēts osta starp 2 metālu gabaliņus uz IE3D/MGRID.Ja jums nav uzbūvēta taisnstūra plaisa, jūs varat vienkārši ievadīt 2 punkti ar vienu par katru metāla, tad izvēlaties PORT-> BUILD HORIZONTAL lokalizēts PORT starp punktiem un IE3D/MGRID tiks veidots ostas Jūs automātiski.Tas ir ļoti vienkārši, kamēr jūs, iespējams, nav tik liela kontrole pār informācija par ostas tuvums.

Sveicieni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back