uz mikro kontrolieris

Y

yviswanathbe

Guest
Hi friends, es esmu, izmantojot AT89C2051 mikro kontrolieri (Manas programmas ir ļoti mazi, ka s, kāpēc es esmu izvēlējies šo IC un joprojām strādā ar šo IC). Tagad es vēlos izmantot Microchip PIC mikro kontrolieris. Man kļūst AT89C2051 30 rūpijās vietējā tirgū. Vai kāds ieteikt man mikro kontroliera no PIC (20 pin, zemas izmaksas). Paldies un Regards, Viswanath.

Zemākajām izmaksām PIC ir 8-bit PIC16F720-I / P, kas pārdod no Microchip par vienā daudzumu 1,32 $. Tas ir apmēram 60 rūpijas.

[/Color] Vai Jūs esat no? Es iesaku pic 16f84a pārbaudītu mikroshēmu mājas lapā [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en531769] Low Cost Demo Boards [/url]

Es uzskatu, ka PIC16F84A varētu izmaksāt trīs reizes vairāk, un būtu tikai 18-pin ierīci. Es pieņemu, 20 pins bija vajadzīgi vairāk I / O?

Hi All, Paldies par jūsu atbildēm un vērtīgus ierosinājumus. Es vēlētos izmantot PIC16F720, kā to ierosināja "grieblm", kā tas nāk 60 Indijas rūpijas. Paldies vēlreiz. Regards, Viswanath.

Kāpēc preffer ATMEL. Es domāju, ka viņiem ir neliela ar zemām izmaksām

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back