USER INTERFACE: 1 ienākt / iestatījumi switch, 2switches-> 2digit

F

fantabulous68

Guest
Es gribu izveidot lietotāja saskarni, izmantojot C plānojumu pic mikrokontrolleru-skat. pievienoto attēlu.

Tas būs 3 Pushbutton slēdži.Tā ļaus lietotājam ievadīt 2 ciparu vērtība:

1.enter/settings switch

2.increase cipars 0-9

3.decrease cipars 9-0Ja lietotājs nospiež iestatījumi pogas, tad lietotājs dosies uz iestatījumiem ekrānā.

value EG
.

Lietotājs varat izvēlēties 2 ciparu
vērtības EG.99 vai 34.Lietotājs var izmantot palielināt pogu, lai palielinātu pirmais cipars no 0 līdz 9 un 0-9 vēlreiz.Pirmais cipars būs redzams LCD kamēr lietotājs pieaug.Pēc tam lietotājs var izmantot samazināt pogu, lai samazinātu otrais cipars 9-0 un 9-0 vēlreiz.Otrais cipars tiks izstādīti LCD kamēr lietotājs samazinās.

so the user presses ENTER and leaves the Settings screen.

Tātad tagad lietotājs ir nolēmusi par 2 ciparu vērtību un vēlas izmantot šo vērtību citu funkciju,
lai lietotājs nospiež ENTER un lapu Settings ekrānu.

Any1 ar jebkuru noderīgu ideju pieeja to.

Kods:

main ()

(int i;

TRISB = 0xFF;i = 0;

j = 9;

while (1) (

/ / wait for presswhile (RB6); / / cilpa (1)

DelayMs (30); / / debounce/ / wait atbrīvotwhile (! RB6); / / cilpa (2)

DelayMs (30); / / debounce

i ;/ / wait for presswhile (RB4); / / cilpa (1)

DelayMs (30); / / debounce/ / wait atbrīvotwhile (! RB4); / / cilpa (2)

DelayMs (30); / / debounce

j -;)

Hello Fantabulous68!
Pagājušajā gadā es arī saskaras pašu problēmu vienlaikus izstrādājot 8.051 pamatā apmeklētājs counter tajā man bija noteikt robežu te to cilvēku skaits, ienāk telpā, izmantojot divas spiediet pogu un algoritmu bija pats ka lietotājs bija noteikt desmitiem ciparu un tad tiem ciparu.Es googled daudz un tad es atradu funkciju (dont atcerēties, kur, bet es domāju tā bija 8052.com), ko izmanto, lai pārveidotu divas atsevišķas četri biti numurus uz 8 bitu skaitu, tā izmantoja kaut kādas matemātikas un strādāja naudas jūs tikko google apkārt un, ja jums atrast funkcijas tikai izmantot matemātikas un izmantot to savā pic un kad jūs izmantojat c tam kodēšana nav problēmu.
Labu veiksmi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back