Usbn9604 vai usbn9606 USB pultis - ikviens to izmanto?

Es saņēmu dažus paraugus, bet nekad nav laika meklēt tālāk par viņiem!

[Quote = Minos] kāds ir izmantojis Usbn9604 vai usbn9606 USB pultis ???[/quote] Es cenšos brīdī

Jūs mēģinājis draiveris šo mikroshēmu, kas nāk ar CCS PICC? Šķiet viegli piemērot i triyng, lai izmantotu šo brīdi

[Quote = Minos] tu esi mēģinājis draiveris šo mikroshēmu, kas nāk ar CCS PICC? Šķiet viegli piemērot i triyng, lai izmantotu šo brīdi [/quote] Vai jums izdevās iegūt pārtraukt? Tas šuves tāpat ierīce ģenerē pārtraukt līmeni un nevis no malas, vai ne? Anyway es nevaru saņemt pārtraukt brīdī, un es esmu iestrēdzis ar to.

Esmu strādājis ar pārtrauc naudas sodu. Kāda veida problēmu jums ir? Esi konkrētāks, ja varat.

[Quote = xirix] Es esmu strādājis ar pārtrauc naudas sodu. Kāda veida problēmu jums ir? Esi konkrētāks, ja jūs varat [/quote] I dont ir problēmas ar pārtrauc brīdī, bet man ir šāda problēma:. Es lietoju Windows XP. Es saņemu reset pēc raidot 1rst paketi, pēc tam pārsūta vēlreiz, saņem ACK, tad citi, un, visbeidzot nosūta pēdējo 2 baiti (18 bytes vispār) un saņemt NAK. Tā ir mana problēma tagad. Tas nav tāpat kā pēdējās 2 baitiem. Arī es Tx nulles len pakešu pēc katras 8 baiti. Vai kāds arī zināt, kādu USB īpašs forums, izņemot usb.org?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back