USB Sperctrum Analyzer

D

dz99

Guest
Hi visiem! Vai kāds var parādīt man USB savienojuma spēj PC spektrometri? Maks. 3 GHz. Man vajag pilnu funkcionālo (bet pamata) spektrometru, kas nav ieguvuši LCD displejs (monitoringa pie datora). Galvenais jautājums ir būt rentabla! (Tas būs otrais analizators bāzes mērījumiem ...) Sveicieni, Z

Es nezinu, vai pastāv šāds instruments. Kas man šķiet, ka izmaksu ietaupījums nebūs LCD / CRT. Varbūt jūs varat redzēt uz izmantotā instrumenta. Mazz

Labi, Mazz! Es saprotu jūsu viedokli. Bet vēl vairāk es nevēlos, lai izmērītu teiksim fāzes trokšņu ar šo pīkstēt stuff. Tikai, lai to apskatīt spektra, un saka "Ir CW, vai modulēts signāls, ar apmēram + / - 1 dBm spēks" Daudzos gadījumos tas joprojām ir pietiekami! (Un neaizmirstiet mobilitāti! Kurš grib smags instrumentu lidostā?) Stick to klēpjdators un GO! Cheers, Z [quote = Mazz] Es nezinu, vai pastāv šāds instruments. Kas man šķiet, ka izmaksu ietaupījums nebūs LCD / CRT. Varbūt jūs varat redzēt uz izmantotā instrumenta. Mazz [/quote]

Ir WLAN kartes ar programmatūru, kas var darboties kā spektrometru pār ierobežots frekvenču diapazonā. Tie ir ~ $ 100. Izņemot to, ka jums nāksies iegādāties lietotu SA ebay ($ 2000 un uz augšu) vai saņemt vienu no jaunajām portatīvo tiem (ap $ 4500), piemēram, BK, uc

Labi iesist! Bet WLAN kartes darbojas tikai 2,45 g robežās, es esmu labi? 2000 $ ir dārga, uz otro (trešo?) SA.

Wow! Tas ir ko es runāju par! :) Paldies! Līdz 3 GHz būtu jauki!

Pirms vairākiem gadiem man bija 1GHz spektrometru un es būvēts to vienkāršu down-pārveidotājs (Vietējās Oscillator un mikroviļņu DM maisītāju seko LPF), lai izmantotu dažādu frekvenču diapazonā. Piemēram, ja LO ir uz 1GHz, frekvenču diapazons ir no 1 GHz un 2 GHz, un ja LO ir par 2GHz frekvenču diapazons ir no 2GHz un 3GHz. Izmantojot šo pārveidotājs SA dinamisko diapazonu un kalibrēšanas skars, bet jūs varat saņemt kompromisu kaut.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back