usb savienojamība: par notebook un pc

F

freeliver

Guest
Es esmu dizains usb ierīci, max strāva ir 500mA, parasti, ir 300mA. Tagad es saskaras proble: mans ierīce var strādāt ar pc, un daudzi notebook, bet par dažiem notebook tas does't darbu. Kas ir īpašs par notebook USB portam? Es redzu configration notebook, ka ports ir 500mA.

500 mA ir sadalīta starp ierīcēm. Vai notebook ir kādi iekšējie ierīcēm, kas ir USB? Vai jums ziņot 500 mA ierīci jūsu deskriptors? Mēģiniet ziņot 100 mA, lai pārbaudītu šī ir problēma, ASIC

nevienu citu ierīci. Notebook, ko es mēģināju ir IBM. Tā ir DVD, kas ir plug-in ierīci, bet tas nav USB ierīci. Es mēģināju 100mA, manu USB ierīce nedarbojas. Bet tas varētu strādāt ar centru, kas savieno ar šo notebook USB portu.

Es mēģināju again.Now, manu ierīci var strādāt uz rumbas vēl kas bus-powed rumbas un conneted uz notebook USB ports! Tāpēc es domāju, ka tas nav jaudas problēmu.

Vai tas noiet greizi laikā uzskaitījums? Vai ierīci nodot uzskaitījumu gan notebook, ārējo rumbas un citiem datoriem? Varbūt jūsu ierīce nav saderīga. Ir nelielas atšķirības starp UHCI un OHCI centri, kas jums ir jāstrādā ap jūsu ierīcē firmware man ir aizdomas, jūsu notebook ir OHCI un pārējais ir UHCI. Let me know, ja tas būtu jēga? ASIC

Šie PC "USB Host ko es mēģināju, ir divu veidu: 1 pci uz usb atvērt uzņēmējas kontrolieris 2 usb universālā uzņēmēja contrller piezīmjdatora USB uzņēmējas ir pci ar usb universālo uzņēmējas cntroller.

Es domāju, ka mana ierīce iet uzskaitījumu gan notebook, ārējo rumbas un citiem datoriem, jo tas ir bijis redzams no ierīces strāva ir 500mA, kas ir ierīce configed.

Ummmm .... Izklausās Chipset / vadītāja problēma ar savu notebook. Jebkurš atbalsts, informācija par IBM tīmekļa vietnē? VAI, tas varētu būt jaudas pārvaldības problēmu? ASIC

Es to izmēģināju citu notebook tagad: NEC notebook.Its uzņēmējas kontrolieris ir Intel 82440MX USB Universal uzņēmējas kontrolieris. Mana ierīce strādā OK!

Tagad es domāju, ka tas proble no mic2550/mic2550a ko es izmantot. Kas reiz to izmanto?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back