usb sērijveida pārveidotājs IC-Prog.

X

xjackal

Guest
hi man ir jautājums, ka es aprunāt solve.that im izmantojot laptop.which nav sērijveida output.so man ir usb> Serial pārveidotāju, bet kā es varu darīt to šķist com portu IC-programmator? thanx: roll:

Pārveidotāji USB to Serial ir pieejami, kas izskatās gluži kā seriālā porta uz logu, pārbaudiet veikalos. Iespējams, šī nav problēma, lai gan ... Nestandarta sērijas ostās var nedarboties ar daudziem programmētājiem. Es zinu, ka viņi nestrādā ar JDM veidiem, un nedrīkst strādāt ar jebkuru, kas izmanto manipulācijām ar rokasspiediena līnijas, nevis vienkārši nosūtot datus. Vēl viena problēma ir spriegums - daži nedod patiesu + / - sprieguma swing, ka RS232 prasa, un var būt ierobežota pašreizējo iespēju. Kas programmētājs aparatūra jūs cer izmantot? Cheers, FoxyRick.

sveiki vispirms ir tagad jūsu sistēmas (win)? jauns com. Otrkārt: ar IC prog vai visām citām, kas lieto RS ostas mazliet kontrolēt, jūs nevarat izmantot usb rs adaptator jo tas WIL būt lēni vai dont darbu

thanx par replies.good zināt, kādu zina, ko tā is.i izmantos jdm.but, ja tas būs lēns i necentīsies to izmantot.

Man bija tā pati problēma - kā programm MP no klēpjdators bez seriālo portu. I use novērtēšanas bord USB uz RS232 tiltu FT232BM (pārdevējs FTDI) tas ir diezgan maza un darbu naudas sodu līdz 1 megabaud ātrums ir līnija powered bet dod tikai "5V" RS232, tādēļ, ja jums ir nepieciešams, + /-12V ports - jūs ll nepieciešams pievienot dažas līmenim convereter (MAX232 uc) BTW šīs mikroshēmas patiesībā lētākais tirgū, cik es zinu

FTDI mikroshēmas var nosvērties vairāk kā 50Hz uz kontroles līnijas, tas ir pārāk lēns, lai JDM prog Aizmirsti, es esmu mēģinājis to un nekad panākumus, pat ar tiešu kontroli un Vpp NOT rada rokasspiediena līnijas (ārējā 13V PSU):? Jūs varat meklēt true-RS232 programmētājs piemēram http://www.piclist.com/techref/microchip/pocketprog.htm , bet tā daudz sarežģītāka, nekā JDM ar savu portatīvo datoru es izmantoju P16pro līdzīgu aparatūru par LPT portu:)

[Quote = tgq] FTDI mikroshēmas var nosvērties vairāk kā 50Hz uz kontroles līnijas, tas ir pārāk lēns, lai JDM prog Aizmirsti, es esmu mēģinājis to un nekad panākumus, pat ar tiešu kontroli un Vpp NOT rada rokasspiediena pozīcijas (ārējās 13V PSU ):? Jūs varat meklēt true-RS232 programmētājs, piemēram, h ** p: / / www.piclist.com / techref / mikroshēma / pocketprog.htm taču tās daudz sarežģītāka, nekā JDM ar savu portatīvo datoru es izmantoju P16pro līdzīgu aparatūru LPT portu: ) [/quote] Vai tas nozīmē, ka nav iespējams veidot JDM programmētājs virs FTDI mikroshēmas (FT232BM), pat ja es izmantot MAX232 pārvērst signālus atpakaļ uz RS232 līmenī? Paldies!

Pirmkārt, FTDI apgalvo, ka FT232BM spēj paziņot līdz 1 MBaud tāpēc es tiešām nevaru saprast, kur šis 50 Hz ierobežojums nāk no. Tad VCPI vadītājs allaws citu FTDI aromāts - viens ar FIFO un paralēlo interfeisu, ir pieejams daudz, piemēram, regulāru COM portu. FTDI DLP ražo lietošanai gatavas seriālo ar USB kabeli.

Wat vienkāršs programmētājs var veidot ar FT232BM? I dont ir pietiekami daudz laika, tagad, tāpēc es tikai gribu izveidot vienkāršu programmētājs, kas var izmantot FT232BM mikroshēmu programmu borta PIC.

hi. jebkura risinājumi / update par šo problēmu? mans programmētājs ir ok ar sērijas JDM konfigurācija, pirms, bet man ir jāmaina tagad, lai usb vai manu jauno klēpjdatoru LPT coz nav sērijveida. kas usb sērijveida Vai man pirkt? paldies jau iepriekš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back