USB Powered JDM programmētājs

N

nomad13

Guest
Es redzēju šo vietni ar šo interesanto diagramma. Autors saka, ka šī vienkāršā shēma var izmantot, lai programmu PIC16F84 un tamlīdzīgi "flash atmiņas" tipa detaļām. Tas izmanto lētu 555 taimeris IC, lai radītu programmēšanas spriegums no 5 V sliedes, ļaujot ķēde ir powered no datora USB portu. 555 taimeris (IC1) ir konfigurēta tā, brīvgaitas oscilators, ar biežumu 6.5kHz par. No taimera izejas diskus four 100nF kondensatoru un 1N4148 diodes wir-ed Cockroft-Walton sprieguma reizinātājs konfigurāciju. No reizinātāja izejas ir ieslēgts līdz MCLR / Vpp no PIC pin laikā, programmēšana caur 4N28 optocoupler.
24_1182388649.jpg
Diodes ZD1 un D5 starp MCLR / Vpp pin un zemes skava rezultātu reizinātājs 13.6V par to, lai nodrošinātu, ka maksimālais ieejas spriegums ( Vihh) no PIC nav pārsniegts. 100kΩ rezistors velk pin uz leju, lai derīgu loģika zemā līmenī (Vil), kad optocoupler neveic. Shēma ir saderīga ar populāro "JDM" programmētājs, tāpēc var lietot kopā ar papildu programmatūru, piemēram, "ICProg" (sk. http://www.ic-prog.com ). Attiecībā uz sākotnējo mājas lapā noklikšķiniet uz šīs: http://www.siliconchip.com.au/cms/A_102420/article.html

Es tā domāju. Bet es vēl gribētu ēka GTP usb programmētājs. Tas ir arī darbina un saskarnē ar usb. Tā arī ir spēcīgs programmatūru, kas atbalsta lielāko PIC. Tiem, kas ir iebūvēts šo amatu savu komentāru šeit. : D: D

Es domāju, GTP-USB ir nelikumīga klons un firmware ir kaut kā autortiesības? Vai es esmu nepareizi? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 23 sekundes: [/color] [/size] Making ka būtu nelikumīgi - tas tā nav?

[Quote = vsmGuy] Es domāju, GTP-USB ir nelikumīga klons un firmware ir kaut kā autortiesības? Vai es esmu nepareizi? Padarot to būtu nelikumīga? - Vai nebūtu [/quote] Es neticu nelikumīgajām padarīt savu GTP usb programmētājs, jo to, ko es būvēt ir Lite versija, kas atbalsta 3,55 winpic800 ver g. Nelegālā viens bija GTP usb plus, ko atbalsta jaunāko versiju winpic800. Ir gandrīz neiespējami, lai būtu firmware GTP usb plus, bet par GTP usb lite firmware ir norīkots šeit edaboard. Tāpēc es joprojām believethat tas ir likumīgi.

Jūs varat veikt arī sev ICD2 klons (viens ar pilnu usb atbalsts - pic18f4550 un 16f877) tas ir kāds dārgāks, bet tas būs programmu visi attēli, un jūs varat atkļūdot programmas too ... Šis USB JDM programmētājs netiks programma mūsdienu attēli, un kā tas ir joprojām RS232 tas būs ļoti lēni programmu lielu attēli ar 16k vai vairāk flash tajā ... Man būvētas sevi GTP usb (LITE) un ICD2 klons ...

Es domāju, ka mēs esam pagrieziens off topic .. :) Vai kāds ir uzcelta šī programmētājs vēl?

labi es neesmu pagrieziens off neko ... :) Tikai gribēju teikt, ka programmētājs nav vērts ēka ... šķiet, darbojas kā šķiet, ka neviens nav to ir radījuši ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] ir arī "maza" problēma ... kur ir pic firmware ..???? : (

[Quote = Kripton2035] arī es neesmu pagrieziens off neko ... :) Tikai gribēju teikt, ka programmētājs nav vērts ēka ... šķiet, darbojas kā šķiet, ka neviens nav to ir radījuši ... [/Quote] You hit naglu uz galvas. Tas ir vēl viens JDM programmētājs ar sprieguma reizinātājs.

Nu mans draugs nav par firmware nepieciešamība, jo tas ir tikai vēl viens JDM programmētājs diagrammā 16c/f84 ir programmēšanas ligzdas līdzīga veida MCU, no otras puses savienotājs lieto.. . mikrokontrolleru Dažādu pin piešķiršana Jā, jums var teikt, ka tas programmētājs nav vērts ēka ... Bet citi, kas vienkārši vēlas, lai sāktu veidot savu programmētājs tas var vērts mēģināt:. D

[Quote = nomad13] Nu mans draugs nav nepieciešams firmware, jo šī ir tikai vēl viens JDM programmētājs. Diagrammā 16c/f84 ir programmēšanas ligzdas līdzīga veida MCU. No otras puses savienotājs lieto mikrokontrolleru dažādu pin piešķiršana [/quote] OK -. Nebiju redzējis šo! nav firmware nepieciešams ... žēl [quote = nomad13] Jā jums var teikt, ka tas programmētājs nav vērts ēka ... Bet citi, kas vienkārši vēlas, lai sāktu veidot savu programmētājs tas var vērts mēģināt. [/Quote] Es joprojām saglabā tā ir slikta ideja ... labāk izveidot vienkāršu JDM programmētājs ... Vienīgais šī programmētājs ir vērtīgs ir, lai radītu labāku 13V nekā reālā JDM kas paļaujas uz RS232 spriegumi (kas ir diezgan nekad klāt laptops ...) Jūs tikai varētu programma veco attēli, kas nav jaunas .. . jūs labāk veidot GTP usb lite, kas nav sarežģītāka, ir ļoti jauks programmatūras un programmu gandrīz visi attēli šodien ... Man ir arī veidot JDM programmētājs sen, bija ļoti apmierināts ar to, bet tagad ir pienācis laiks veikt labākas lietas ...

Es uzskatu, ka JDM2 ir cimplest programmētājs .. Ja jūs vēlaties veidot kaut ko vairāk .. vispirms mēģināt Inchworm + Tad USB ICD2 klons

ja es gribu, lai JDM versija USB, cik es daru? Best vērā, badboy2007

[Quote = badboy2007], ja es gribu, lai JDM versija USB, cik es daru? Best vērā, badboy2007 [/quote] JDM ir seriālo portu programmētājs, un es dont zināt, ja kāds mēģinājis izmantot usb sērijveida pārveidotājs par to. Bet man tas nedarbojas, tāpēc es pāriet uz pickit2.

[Quote = nomad13] [quote = badboy2007], ja es gribu, lai JDM versija USB, cik es daru? Best vērā, badboy2007 [/quote] JDM ir seriālo portu programmētājs, un es dont zināt, ja kāds mēģinājis izmantot usb sērijveida pārveidotājs par to. Bet man tas nedarbojas, tāpēc es pāriet uz pickit2. [/Quote] Sage padomu.

ja man patīk, ka, kā to izdarīt pareizi? vai Es neesmu vēl izmēģināt!!

[Quote = badboy2007], ja man patīk, ka, kā to izdarīt pareizi? vai Es neesmu vēl izmēģināt !!!![/quote] tas ir viens, ir, izmantojot kuru programmētājs par pamatu? kas viens jūs mainīt?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back