usb kontrole, izmantojot VISA RAW LabVIEW un PIC18F4550 firmware

A

ABDULLAH701

Guest
Sveiki, es esmu izstrādājot USB interfeiss, izmantojot pic18f4550 ar mikro c, ka tikai un izslēgt gaismas diodes un tas darbojas labi ar Visual Basic, bet, kad mēģinu labview VISA RAW kā kontroles programmu shēmas neatbild Es centos visu piemēri ni mājas lapā USBRawBulkMain, USBRawControl, interruptusb. Es worte savu un rezultāts bija tāds pats bez rsponse. Es veic vedņa darbības, lai izveidotu inf failu un es redzu, ka ierīce darbojas pareizi, no aparatūras vadītājs un no mērījumu un automatizācijas logā. Vai kāds ir vienkārša labview VISA RAW programmu un firmware pic18f4550 ka tikai un izslēgt LED, kas strādā un dara mani staigāt uz pareizā ceļa. Es lieto firmware ar failu mpusbapi.dll ar labview, un es saņēmu atbildi no ķēdes, bet šķiet, ka usb vīzu izejvielas ir drošāka, Es pievienots deskriptors failu un labview failu laba vēlējumiem,

Sveiki, es esmu izstrādājot USB interfeiss, izmantojot pic18f4550 ar mikro c, ka tikai un izslēgt gaismas diodes un tas darbojas labi ar Visual Basic, bet, kad mēģinu labview VISA RAW kā kontroles programmu shēmas neatbild I mēģinājis visas piemērus ni mājas USBRawBulkMain, USBRawControl, interruptusb. Es worte savu un rezultāts bija tāds pats bez rsponse. Es veic vedņa darbības, lai izveidotu inf failu un es redzu, ka ierīce darbojas pareizi, no aparatūras vadītājs un no mērījumu un automatizācijas logā. Vai kāds ir vienkārša labview VISA RAW programmu un firmware pic18f4550 ka tikai un izslēgt LED, kas strādā un dara mani staigāt uz pareizā ceļa. Es lieto firmware ar failu mpusbapi.dll ar labview, un es saņēmu atbildi no ķēdes, bet šķiet, ka usb vīzu izejvielas ir drošāka, Es pievienots deskriptors failu un labview failu laba vēlējumiem,
, ja tā darbojas mērījumu un automatizācijas līdzekļiem .. tas ir darbs labview ... tāpēc pls pārbaudītu protokolu ... ur aparatūra ir ok

i stāsta par datiem komandu u, ņemot vērā, no labview .... caur usb ..

saskaņā ar firmware i sūtīt reprt ja (Read_buffer [0] == 2 & & Read_buffer [1] == 2 & & Read_buffer [3] == 2) un nosūtīt datus uz ostu B PORTB = Read_buffer [2]; lai varu izmantot CONTROL veic ar ARRAY Heksadecimālu (0 līdz 3) Sūtīt ziņojumu 2 2 2 UN DATU 255

USB pamats PIC18, PIC24 un PIC32

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 16:47 ---------- Previous post bija 16:45 ----------</span></span>
[url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2680&dDocName=en537044] USB pamats PIC18 , PIC24 un PIC32 [/url]

Es izmantoju PIC18F4550 Vai jums ir projekts gatavs darbam?

mm nē .. ir u mēģināt iepriekš minētajā sistēmā ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back