USB flash drive atmiņas kartes

• Thread starter blackridinghood
  • Start date
B

blackridinghood

Guest
Es gribu, lai pārvērstu USB flash drive atmiņas kartes, kas var ievietot ierīces, kas ir MMC ostās. Tas ir tāpat kā mobidapter. Esmu lasījusi, ka man ir nepieciešams USB host pirms darbam ar USB ierīces, bet kas notiks, ja es savienot to ar tālruni? Lūdzu ieteikt lēti tiem komponentiem? Paldies jau iepriekš ..: lol:: lol:

USB diski ir pilnīgi atšķirīgas protokolus nekā parastās atmiņas kartes. Atmiņas kartes var saskarnē, izmantojot vienkāršus "SPI" protokols, bet, USB diskus izmantot pilnīgi atšķirīgas protokolus. USB ierīcēm nepieciešama resursdatora kontrolleriem (Master ierīce, kas uzsāks saziņu ar vergu ierīci), tad, jums tiks īstenots draiveris, ka flash drive pirms varat sazināties ar to. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams spēcīgs mikrokontrolleru un, ļoti labas programmēšanas zināšanas.

Es domāju, ka tas IC darbojas citā veidā, kas ir saskarne SD kartes vai SDIO uz ierīcēm, kas ir USB porti, bet ne SD slots. No tā, ko es sapratu no blackridinghood , viņam ir nepieciešams risinājums, lai interfeiss viņa USB flash disku, lai savu tālruni, izmantojot SD vai MMC kartes slots. Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kļūdos.

Man nav gaidīt, ka tilta čips ar pieprasīto funkcionalitāti pastāv. Kā teica, otrādi ir diezgan bieži, jūs varat iegādāties adpaters pie datora veikalu blakus durvīm. Tātad jūsu dizaina ideja ir saistīta ar USB host un MMC karšu emulāciju. SPI vergu būtu gandrīz viegli, bet jūs nevarat būt pārliecināti, ka ierīce nav lietosiet vispārīgo MMC interfeisa režīmā. Par laimi jūs varat ierobežot pulksteni ātrumu atdarinājuši CSD (kartes konkrētus datus) reģistrā. 400 kbit / s minimālais jāatbalsta sākotnējā MMC identifikācijas režīmā. Tātad visā visumā, tas var būt ļoti iespējams izdarīt ar klajā ar USB host funkcionalitāti, piemēram, PIC24, ATMEGA vai ARM7.

Tā iet kā šis: USB flash drive ---->>>[ Circuit, lai pārveidotu USB flash disku, lai MMC (piemēram, mini sd)] ------->>> tālrunis, kas atbalsta mini sd Nav cellphone viegli kļūst datus USB kad izveidots savienojums ar datu pārraides līnijas no mmc ostas Mobilais? Bet es uzminēt tas nav tik vienkārši. arrgghh sajaukt .. Ko pic24 varat ieteikt? Tā ir USB uzņēmēja tiesības? Thank you so much atbildes guys ..

Vai Pic24fj64gb002 ir ok? Tas ir w / nano watt tehnoloģija (XLP), ir tas pats w / citi, kas nav XLP?

Pic24fj64gb002 ir arī uzņēmēja spējas, ja tas ir pietiekami, jūsu pieteikums var lemt, ja jūs zināt par kodu izmēru. Jūs varat atsaukties uz USB Host - Mass Storage demo programmas var lejupielādēt no Microchip, lai iegūtu priekšstatu par USB kodu izmēru.

Jā, tas ir USB V2.0 OTG compliant [url = http://www.microchip.com/wwwproducts/Devices.aspx?dDocName=en536121] PIC24FJ64GB002 [/url]

Es arī piekrītu FVM . Ja jūsu vajadzības ir kā mobidapter. varat doties uz PIC24FJ64GB002 sevi. tas ir, kam USB Host. :) Visu labāko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back