USB DB25 Female Port

A

arun48

Guest
Patiesībā es izveidojis sprauslas mikrokontrolleru izmantojot DB25 portu manu datoru. Bet klēpjdators nav DB25 ostas tāpēc es gribēju, lai usb DB25 lūdzu palīdzēt!

kas jums nepieciešams, ir USB sērijveida pārveidotājs. ja esat veicis sākotnējo degli ar bitu piekļūšanu seriālo, tad jums ir pārbaudīt usb2serial pārveidotājs jūs gatavojaties pirkt vai tas ir piemērots un draiveri ir pieejami.

Varbūt labāk būtu, lai izveidotu jaunu USB programmētājs, nevis izmantojot USB uz DB25 pārveidotāju un tad vecais programmētājs savienots ar to. Arī pārbaudīt, vai konstrukcija, piemēram, tas ir piemērots jūsu vajadzībām No USB uz paralēlo [/url] Alex

mans agrāk post tekstā prasību par usb2serial. tas ir usb2parallel kā Alexan teica.

Paldies Es domāju, tas būs darbs es arī tā mēģināt.

Es vēlos jūs brīdināt par šo pārveidotāju. Ja esat nolēmis iegādāties usb paralēliem pārveidotājs pārbaudīt to pirms Jūs to iegādāties. Iemesls Es personīgi mēģināju un dzirdējuši daudz no mūsu biedriem, ka usb paralēliem pārveidotāju nedarbojas pareizi, bet izmanto programmētāji, bet tā darbojas perfekti ar printeriem. Es arī padomu doties uz usb programmētājs.

Jā, es esmu mēģinājis pāris USB LPT kabeļi un tie bija bezjēdzīgi (man vajadzēja to Xilinx kabeļu III), lai man risinājums bija nopirkt PCI karti, kas paredzēta ar LPT portu un strādā perfekti. Alternatīva ir saikne man ir amatā # 3, DIY dizains, kas ir pārbaudīti, lai strādātu ar daudziem lietojumiem [url = http://www-user.tu-chemnitz.de/ ~ heha / bastelecke / Rund% 20um% 20den % 20PC/USB2LPT/liste.en.htm] USB Parallel pārveidotājs - saraksts sekmīgi pārbaudīto programmu [/url] Alekss

Sveiki draugi, es esmu arī ņemot problēma, es nopirku Enter zīmolu USB DB25 pin paralēlo portu pārveidotājs (E-UP25) Es esmu, izmantojot windows7 32bit OS, kad es ievietots pārveidotāju USB portu uz OS ir instalēta. vadītājs automātiski, bet man nebija ievietot Driver CD.In devivce vadītājs tā rāda "ierīce darbojas pareizi" USB saite uz Device vadītāja itrs parādot USB drukāšanas atbalstu, piemēram that.I vēlas saņemt impulsu no paralēlās prot un dod pulss PIC microcontroller.I plānots attīstīt sistēmas progem in LabVIEW par to man ir nepieciešams LPT address.How es varu saņemt LPT adresi no this.Please palīdzību me.Its ļoti steidzami.

Hi Friends, es esmu arī ņemot problēma, es nopirku Enter zīmolu USB DB25 pin Paralēlais ports pārveidotājs (E-UP25) Es esmu, izmantojot windows7 32bit OS, kad es ievietots pārveidotāju. USB ports OS ir instalēta Driver automātiski, bet man nebija ievietot Driver CD.In devivce vadītājs tā rāda "ierīce darbojas pareizi" USB saite uz Device vadītāja itrs parādot USB drukāšanas atbalstu, piemēram that.I vēlaties saņemt pulsu no paralēlās prot un dot impulsu, lai PIC microcontroller.I plānots attīstīt sistēmas progem in LabVIEW par to man ir nepieciešams LPT address.How es varu saņemt LPT adresi no this.Please palīdzību me.Its ļoti steidzams. [/ quote ] Kā es brīdināja iepriekš, tas paradis darbu. Labāk mēģināt sērijas vai USB pati

Kā es brīdināja iepriekš, tas paradis darbu. Labāk mēģināt sērijas vai USB pats
Sveiki nandhu, Būtībā mans pieteikums ir PC, pamatojoties servomotor controling.I ir kontrolēt 11 servomotori un 2 pārnesumu motors.For ka tikai es Izvēlētā Parallel port.Its ar Robotics projekts, kas man ir Make Long vadu komunikāciju starp datoru un Microcontroller.The servomotori ir saistīti ar PIC16F877A Microcontroller.How es varu nosūtīt komandu no datora uz Microcontroller Lūdzu sniegt dažas Ideas.I jau mēģināja ar sērijas ostā tās nav, sniedzot efektīvu produkciju, kad es palielināt mans Kabeļa garums līdz pat 10mtrs.Can jūs ieteiktu kādu aditional ideja par šo.

Vai jums izmantot RS232 vadītāja chip (piemēram MAX232) pie MCU beigās? RS232 kabelis ir it atļauts līdz 50 pēdu (apmēram 15m), bet tas ir pie 19.200 bodi. Ilgāka = lēnāk bodi. Izmantojot CAT5E UTP (vai STP ja vide ir ļoti elektriski skaļš - tas varētu būt) kabelis vietā var dot daudz ilgāku sasniegt, varbūt trīs reizes tajā pašā bodi, jo tā ir daudz zemāka kapacitātes nekā parastās, lēti seriālo kabeli. Izmantojot paralēlo portu kabeli pār šo attālumu varētu būt vēl vairāk problēmu, kas radusies runāt un iejaukšanās, ja vien jūs iegādāties ļoti dārgu kabeli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back