Urgent verilog jautājumu, lūdzu palīdzēt.

T

tiger_shark

Guest
Čau!

In VHDL, jūs varētu izmantot GENERIC un izmantot cilpas ar instantiate mainīgu skaitu moduļus, ja tas būtu nepieciešams.Sintezatoru tad izvērsties par cilpu un būtībā atkārtot kodu, kā nepieciešams.

Mans jautājums ir: Vai mums ir pašu pieeju attiecībā uz verilog?Piemēram, man ir submodule My_MODULE un man ir instantiate IT x reizes kur X ir definēts kā parametrs (fiksēts).Tad kā varētu tos rada moduļu nosaukumi būtu?

Liels paldies
TS

Es domāju, ka ar verilog to paveiktu, ir daudz vienkāršāka.For Verilog, iespējams, vēlēsities izmēģināt kaut kas līdzīgs šim:

Kods:

module higher_module / / define modulis instantiate My_MODULE

rādītājs x = 10; / / deklarēt parametrs x, iestatiet to uz 10

ievade [x: 0]; / / Srpski input ostas My_MODULE

izlaide [x: 0] b; / / izveidot izejas ostās My_MODULE

My_MODULE xmod [x: 10] (b); / / izveidot masīvu 11 My_MODULES un savieno ostu

endmodule

hi ...Es jūtos u darījis VHDL un tagad jauns Verilog ...tāpat kā man ...

Tātad vispirms u jāatrod un clerify būtiskas atšķirības starp šiem diviem ...par to es saņēmu šo failu ...sorry i am nav tā link ...

tas arī rokasgrāmata looping ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Čau,

Paldies par padomu.Kā tad, ja ieguldījumu modulis My_MODULE pats vektors [N-1], b [M-1]?Tad kā jūs definētu, b?

Pateicība
TSPievienots pēc 25 minūtēm:vēl viens jautājums:

Ja submodule MY_MODULE ir parametrs, kā es varu izmantot defparam piešķirt vērtību visiem instantiated MY_MODULE kopijas?

Paldies par palīdzību,
TS//------------------------------------------------ ---//
koda paraugu, ka es strādāju ar:

modulis adder_generic (a_in, b_in, c_out);
parametrs NUM_OF_INST = 30;
parametrs WIDTH = 14;

ievade [NUM_OF_INST * PLATUMS-1: 0] a_in;
ievade [NUM_OF_INST * PLATUMS-1: 0] b_in;
izlaide [NUM_OF_INST * PLATUMS-1: 0] c_out;
vesels skaitlis i;for (i = 0; i <NUM_OF_INST, i = i 1)sāktdefparam adder_inst . WIDTH = width;beigassummators adder_inst [NUM_OF_INST-1: 0] (a_in, b_in, c_out);endmodule

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back