Urgent: Help vajadzīga pretestība saskaņošanas antena

S

sbhalerao

Guest
Hi to all,
Es esmu daļa no pētniecības grupas, ko pašreiz pēta iespēju darbināt sensoru mezglu ..Mūsu darbs saistīts ar dizainu antenu un strāvas ķēdē.Taisngriezis izmanto Zero-aizspriedumainas Šotkija diode (Agilent HSMS-2850) ..
Es izmantoju IE3D par antenas imitācijas (par pirmo reizi).Es gatavojos pieslēgt antenu tieši labo shēmu (neizmantojot saskaņošanas circuit) ..Tas ir darīts, lai izvairītos no liela izmēra komponentiem.Man nav bijusi spējīga sasniegt pretestība atbilstu līdz šim ..
Koncepcija ir tā, ka no taisngrieža ķēdes pretestība ir vienāda ar pretestības no antenas ..
1) ZL un ZC doti ...ZL atbilst slodzei un ZC ir raksturīgs pretestība un elektropārvades līnijas ...Vai slodze antenu manā gadījumā un ZC ir pretestība no taisngrieža shēma?
2) Man ir jānorāda ZL ..Ja tas ir antenas impedance, kā es varu noteikt to?tai vajadzētu būt izveidotas kā Z11?

Es saprotu, koncepcijas, bet lietotie termini IE3D nav tik skaidrs, kas man ...Es būtu priecīgs, ja kāds varētu paskaidrot man par šo ...Antenas, ka es esmu projektēšana ir salocīta, patch antenna ...Es zinu, visi sīkumi par to - bet tas impedance Biznesa vada me crazy!

Šeit es pieņemu, ka ir par uztvērēja antenu tieši saistīti ar RF detektoru.
Pirmkārt, jūsu simulācijas piesargāties par varas līmeņu detektoru.
Diode pretestības ir funkcija absorbētā jauda, lai diode impedance mainītos dažādām pilnvarām.Saskaņošana ķēde varētu palīdzēt šo problēmu, bet es saprotu, ka jūs vēlaties, lai novērstu šo ķēdi.
Es ieteiktu, lai modelētu atsevišķs pretestība no detektora (piem., izmantojot nelineāro simulatorā), un pēc tam izmantojot IE3D, simulēt antenu un melodija tās ZL impedance saskaņot ar detektoru s impedance.
In un atbilstības detektors, DC atpakaļ rezistoru paralēli ZL (500 līdz 1000ohms) varētu palīdzēt paplašināt spēles, uzlabojot VSWR un jaudas zudums.

vfone wrote:

Diode pretestības ir funkcija absorbētā jauda, lai diode impedance mainītos dažādām pilnvarām.
Saskaņošana ķēde varētu palīdzēt šo problēmu, bet es saprotu, ka jūs vēlaties, lai novērstu šo ķēdi.

Es ieteiktu, lai modelētu atsevišķs pretestība no detektora (piem., izmantojot nelineāro simulatorā), un pēc tam izmantojot IE3D, simulēt antenu un melodija tās ZL impedance saskaņot ar detektoru s impedance.

In un atbilstības detektors, DC atpakaļ rezistoru paralēli ZL (500 līdz 1000ohms) varētu palīdzēt paplašināt spēles, uzlabojot VSWR un jaudas zudums.

vfone wrote:

Diode pretestības ir funkcija absorbētā jauda, lai diode impedance mainītos dažādām pilnvarām.
Saskaņošana ķēde varētu palīdzēt šo problēmu, bet es saprotu, ka jūs vēlaties, lai novērstu šo ķēdi.

Resistors varētu uzlabot VSWR ar nepārspējamu ķēdes, pie izmaksas ievietošanas zudumu.
Bet tajā pašā laikā nesaskaņota circuit jums zudumu varas dēļ nesakritību zaudējumu neatbilstība Loss (dB) = 10 * LOG (1 Γ ˛)
Jaudas zudumu, pārdomas no nesaskaņota diode ir līdz 3dB sliktāk, nekā, ka sakarā ar atbilstības tīklu, izmantojot rezistoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back