UPS jautājumu!

M

maxer

Guest
HI!

Man ir UPS no TRUST modeli (TRUST 600 UPS)
Tas ir iekšējais akumulators 12v 7 Ah, un tā pēdējo reizi ar pilnu slodzi 360w tikai 45 minūtes.
Es esmu jautājums, vai es varētu izveidot savienojumu ar to 80 Ah 12v baterijas vai ne.
Vai UPS lādētāju ar rokturi bez beeing bojāts?Es gribu, lai paplašinātu autonomiju apmēram 5-6 stundas.
Kādas izmaiņas varētu i darīt to?Kāds ir pakalpojumu rokasgrāmatas vai shematisks par šo?

Sveicieni
Maxer

Es domāju, ka labākais veids, kā jūsu jautājumu uzdot pakalpojumu UPS ražotājs.

Parastos apstākļos akumulatoru iekšpusē UPS bloks ir uzdots tikai pašreizējā līdz tas ir "pilns", un pēc tam iekasēšanas režīms tiek ieslēgts no "maksas" uz "sūkties".
Savienojot tieši ārējā 80Ah baterijas, visticamāk, nekaitēs UPS un jums ir labas izredzes, ka šo betteries kombinācija iekšējo un ārējo var strādāt labi.
Tomēr es nebūtu excercise šo iespēju, un savienot šo akumulatoru, izmantojot, teiksim, 10A diodes, tādēļ lieto tikai tad, ja nav ārēju spēku, un cherge to ar atbilstošu akumulatoru lādētāju, kad tas ir vajadzīgs.Tādā veidā jums būs šo milzīgas rezerves, bet tajā pašā laikā jūs neredzēsiet savu klātbūtni.
Sveicieni,
IanP

Parastos apstākļos akumulatoru iekšpusē UPS bloks ir uzdots tikai pašreizējā līdz tas ir "pilns", un pēc tam iekasēšanas režīms tiek ieslēgts no "maksas" uz "sūkties".
Savienojot tieši ārējā 80Ah baterijas, visticamāk, nekaitēs UPS un jums ir labas izredzes, ka šo betteries kombinācija iekšējo un ārējo var strādāt labi.
Tomēr es nebūtu excercise šo iespēju, un savienot šo akumulatoru, izmantojot, teiksim, 10A diodes, tādēļ lieto tikai tad, ja nav ārēju spēku, un cherge to ar atbilstošu akumulatoru lādētāju, kad tas ir vajadzīgs.Tādā veidā jums būs šo milzīgas rezerves, bet tajā pašā laikā jūs neredzēsiet savu klātbūtni.
Sveicieni,
IanP

Es piekrītu!

maxer rakstīja:

HI!Man ir UPS no TRUST modeli (TRUST 600 UPS)

Tas ir iekšējais akumulators 12v 7 Ah, un tā pēdējo reizi ar pilnu slodzi 360w tikai 45 minūtes.Maxer

UPSs, transformer and electronics are underrated and are designed to work in NONCONTINUOUS mode.

Šādā veida lēts
UPSs, transformatoru un elektronika ir nepietiekami un ir paredzēti, lai strādātu NONCONTINUOUS režīmā.
Ja jūs aizstās 7.2Ah ar lielāku akumulatoru, transformatoru (un tiltu mosfets) sasniegs bīstamai temperatūrai (kas nav minēts kabeļi), kad akumulatora režīmā.
Ja jūs patiešām vēlaties izmantot vairākas stundas lētu UPS, jums ir to izmantot ne vairāk kā 40% no tās tipisko reitingu (daudz atkarīgs no kvalitātes transformatora / efektivitāte), un būt pārliecināti, lai saglabātu iekšējo un UPS labi atdzesēts / izplūduši!

Attiecībā iekasēšanu 80Ah baterijas, jums ir izmantot ārējo akumulatoru lādētāju, bet kopumā jums ir arī atslēgt iekšējo lādētāju (var būt neatbilstības starp iekšējo un ārējo viens), kas nebija paredzētas šādas lielas slodzes !

Lūdzu, atcerieties, ka (pieņemot, ka 80% efektivitāte 360W), ka vidējais pašreizējais izriet no 12V akumulators ir vairāk nekā 35A.Maksimālās strāvas būs, bez trouble-vairāk nekā 100A ...
10 diode (kā ieteikts) mirs tūlīt!

maxer rakstīja:

Man ir UPS no TRUST modeli (TRUST 600 UPS)

Tas ir iekšējais akumulators 12v 7 Ah, un tā pēdējo reizi ar pilnu slodzi 360w tikai 45 minūtes.

Maxer

i pārvērš manu inbuilt ups uz ārēju vienu.Es papildu uzlādes ķēde uz 12V 40AH akumulatoru.transformators bija laba ārējo (tagad dienas, tie izmanto 75W transformators 600VA UPS) Lai pārbaudītu Size.platums transformatora tipa 3 kodols ar 2 "uz 2.5" Tong strādās naudas sodu par ārējo UPS.un varat pievienot vairāk siltuma izlietnes kā pranam pastāstīja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back